10 leuke dingen om dit jaar te beginnen

Een nieuw jaar is natuurlijk echt een moment van nieuwe dingen, voornemens en nieuwe dingen beginnen. Soms is dat een voornemen, soms wil je gewoon echt even iets anders ondernemen. Misschien heb je al wel super leuke plannen. Het kan dus echt heel tof zijn om iets nieuws te beginnen in een nieuw jaar. Vorig jaar kreeg ik mijn gitaar rond deze tijd en nu kan ik dus precies zien wat voor progressie ik heb gemaakt! Dat is echt heel erg leuk om te zien en bovendien geef je jezelf de kans om nieuwe skills onder de knie te krijgen. Dit jaar pak ik weer wat anders op, ook al ben ik er al iets langer aan begonnen stiekem 😉.  Omdat het dus super leuk is, deel ik ook 10 toffe dingen met jou, die jij zou kunnen doen!

  1. Een nieuwe sport oppakken (ik ga dit jaar zwemmen!)
  2. Een instrument leren te bespelen
  3. Een heel lang verhaal schrijven
  4. Iets creatiefs heel goed onder de knie krijgen (breien, schilderen, haken etc)
  5. Lijstjes maken om dingen een jaar lang bij te houden (koopgedrag, slapen, eten, oefenmomenten)
  6. Nieuwe soorten muziek zoeken om te luisteren (of nieuwe Youtubekanalen of blogs om te bekijken/lezen)
  7. Zelf een blog of Youtubekanaal beginnen
  8. Vrijwilligerswerk oppakken
  9. Een lijst van boeken opstellen die je wil lezen in 2018 en die dus gaan lezen
  10. Jouw talent opzoeken en daar meer mee bezig gaan

Yes! Ik krijg altijd zoveel energie van leuke ideeën om te ondernemen. Ik ga dit jaar lekker zwemmen en we zullen erachter komen of ik vooruitgang heb geboekt aan het einde van dit jaar. Ook ben ik natuurlijk super benieuwd wat jij dit jaar voor nieuws gaat beginnen. Of misschien hou je alles even zo, dat is ook fijn!

Dus, wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar?