3 heerlijke films voor een regenachtige herfstdag

Het is weer de tijd van regen en kou en avonden die steeds donkerder worden. En daar word je misschien niet heel blij van. Maar herfst betekent ook de tijd van kaarsjes en warme chocolademelk en rare wintertruien. En natuurlijk van je favoriete films en series kijken. Van deze 3 christelijke films van New Faith Network krijgen wij gewoon zelfs een beetje zin in dagen met slecht weer, zodat we een goed excuus hebben om met een dekentje op de bank te kruipen.

 

  1. Because of Gracia

Chase Morgan zit in het laatste jaar van de middelbare school en is nog steeds zo onzeker als vroeger. Samen met zijn beste vriend Ob maakt hij allerlei gekke dingen mee. Dan krijgt hij een nieuwe klasgenoot, Gracia. Zij zit vol charisma, intelligentie en is overtuigd christen. Langzaam maar zeker ontwikkelen ze een bijzondere vriendschap. Maar Gracia’s verleden is niet zo fraai als het op het eerste gezicht lijkt… Een prachtige film over vriendschap, geloof, liefde en genade.

 

 

 

  1. Mount Hideaway: Exes and Oh No’s

Bethany Shanholtz, een mooie jonge spion, verhuist terug naar haar geboorteplaats op het platteland om te ontsnappen aan het spionageleven. Maar als er meerdere mensen uit het dorp worden vermoord, overtuigen haar oude bazen haar om onofficieel een onderzoek te starten. Ze mag geen middelen van het bureau gebruiken, dus doet ze een beroep op vrienden uit haar jeugd. Het onderzoek leidt al snel naar Bethany’s ex-vriendje Jamie en het mysterie rond de mysterieuze dood van zijn zus, vele jaren geleden. Hoe dichter Bethany bij de antwoorden komt, hoe meer de moorden verband lijken te houden met haar eigen verleden – en de toekomst van de stad.

 

  1. King’s Faith

Brendan is nog jong, maar heeft al veel meegemaakt in zijn leven. Zijn moeder stierf aan een overdosis drugs en zijn vader heeft hij nooit gekend. Inmiddels heeft hij al in 18 pleeggezinnen gezeten, maar het lukt hem maar niet om zijn leven op het rechte pad te krijgen. Tot er een wonder gebeurt. Wanneer hij in de jeugdgevangenis belandt voor het dealen van drugs, komt hij tot geloof in Jezus. In het pleeggezin waar hij daarna in komt, probeert hij alles op alles te zetten om zijn leven te veranderen. Maar zijn verleden blijft hem achtervolgen. Als je op zoek bent naar een indrukwekkende film over de kracht van geloof, kijk dan King’s Faith!

 

 

 

Wil je nog veel meer christelijke films en series kijken? Probeer New Faith Network dan nu 14 dagen gratis op www.newfaithnetwork.nl.

 

#advertorial #newfaithnetwork