3 hotspots in Utrecht

Ik woon nu alweer ruim een half jaar op kamers in Utrecht. In die tijd heb ik al allemaal leuke plekjes en tentjes ontdekt, die ik vandaag met je deel. Perfect voor tijdens een dagje Utrecht!

Nét even wat anders

In de binnenstad van Utrecht zitten veel grote ketens. De H&M, Urban Outfitters, Xenos…  Je kent ze vast wel, deze winkels. In het lijstje van vandaag sla ik dit soort grote winkels even over en noem ik winkeltjes die níet in het hele land te vinden zijn. Die zijn nog veel leuker om te bezoeken!

Kleding: Episode

Persoonlijk ben ik de laatste tijd meer bezig met het kopen van duurzamere kleding. Mijn favoriete winkel voor duurzame én goed betaalbare kleding is de Episode! Dit is een grote vintagewinkel waar ontzettend veel toffe items worden verkocht en waar ik altijd slaag. Van nette pantalons tot stoere shirtjes en leren tasjes: er is zoveel!

Locatie: oudegracht 206

Kleine hebbedingetjes: It’s A Present

In It’s A Present kan ik uren ronddwalen. Ze hebben er leuke plantjes, servies, kaarten, grappige fopcadeautjes en nog veel meer. Ideaal voor cadeautjes voor anderen én voor jezelf!

Locatie: lijnmarkt 16

Koffie met taart: BlackBird

BlackBird is een café met hele lekkere taartjes. Maar dan ook écht lekkere taartjes. Daarnaast is de inrichting er heel tof: een tikkeltje vintage en er hangen allemaal oude racefietsen aan de muur. Een leuk plekje!

Locatie: oudegracht 222

Kom jij weleens in Utrecht?

Heb je ons nieuwe zomerboek al gezien? Samen met Anne Sara hebben we een fantastisch boek gemaakt dat je wil hebben! Koop het nu in onze shop of krijg het gratis als je clublid bent! (Of je kiest voor onze toffe schoolagenda, dat wordt kiezen!)