Romantische filmtips

Hou jij er ook zo van om weg te zwijmelen bij romantische films? Wij wel! Want of je nou single bent of een relatie hebt: van de liefde kun je altijd genieten! Deze drie films geven ons weer geloof in de liefde. Allemaal te zien op New Faith Network!

 

1. 10 Steps to Love

Sophie is marketingprofessional. Voor alles wat ze doet maakt ze een tienstappenplan, tot nu toe altijd met succes. Dan besluit ze om een tienstappenplan te bedenken om de liefde te vinden. Wanneer ze de knappe, talentvolle en intelligente Kyle ontmoet, lijkt niets haar in de weg te staan om in tien stappen tot ware liefde te komen. Maar dan ontmoet ze Mason, die in niets lijkt op haar droomman. Sophie weet dat Kyle het beste bij haar past, maar ze kan de gevoelens die ze voor Mason krijgt niet negeren. Biedt haar tienstappenplan uitkomst of moet ze toch echt de controle loslaten?

 

2. Love is on the Air

DJ Adam Smasher wil niets liever dan rijk en beroemd worden en daar moet alles voor wijken. Maar dan gaat de deal van zijn leven onverwacht niet door en begeeft zijn auto het ook nog eens in the middle of nowhere. In een klein dorp in de buurt ontmoet hij Eve Cassidy. Zij is radiopresentatrice van de lokale omroep en geeft in haar show ‘Heart Smart’ relatieadvies. Terwijl Adam zichzelf en zijn carrière opnieuw probeert uit te vinden, komen ze steeds nader tot elkaar. Maar durft relatie-expert Eve eigenlijk wel het risico te lopen verliefd te worden? En kan Adam zijn arrogantie laten varen en zijn echte verhaal delen?

 

 

3. Listen to Your Heart (vanaf 14 februari)

Danny heeft altijd de ambitie gehad om singer-songwriter te worden, maar werkt nu als ober om zijn rekeningen te kunnen betalen. Op een dag komen Ariane en haar rijke ouders eten in het restaurant waar hij werkt. Danny valt als een blok voor haar. Maar Ariane is doof en haar moeder moet niets van Danny hebben. In het geheim beginnen ze een relatie en leren ze met elkaar communiceren. Maar Arianes moeder komt erachter en steekt een stokje voor hun relatie. En dat is niet de laatste tegenslag waar Danny en Ariane mee te maken krijgen… Is hun liefde uiteindelijk sterker?

 

Wil je nog meer romantische films zien? New Faith Network heeft heel veel mooie films en series vol geloof, hoop en liefde! Probeer het nu de eerste 14 dagen gratis op www.newfaithnetwork.com. Volg ons ook op Instagram en Facebook!

 

#romantischefilms #valentijnsdag #advertorial