4 Redenen waarom het leuk is om alleen naar de Belledag te komen

Op de Belledag komen we met zo’n 600 meiden bij elkaar op de CHE. Groepjes vriendinnen, meiden van de kerk of meiden die elkaar op de vorige Belledag hebben leren kennen. Want wist je dat we voor meiden die alleen komen, ook iets leuks bedacht hebben?

1. Je wordt een VIP!

Overweeg je om alleen naar de Belledag te komen, of heb je zelfs je kaartje al in the pocket? Dat vinden we echt heel cool van je! En daarom ben jij tijdens de Belledag een VIP. We vinden het namelijk erg belangrijk en leuk dat jij er bent en willen je daarom als een ‘Very Important Person’ behandelen.

Wij zorgen ervoor dat er buiten bij de CHE, nog voordat je je toegangsbewijs hebt laten checken, iemand van het Belleteam staat om jou te verwelkomen. Dan hoef je niet alleen in de rij te staan wachten. Alle meiden die alleen komen verzamelen bij onze Belle-collega, dus je kunt ondertussen al wat nieuwe meiden leren kennen! Waar dat verzamelpunt is, zie je als je aankomt bij de CHE. In elk geval bij de hoofdingang, waar alle andere meiden ook staan te wachten.

2. Samen naar binnen

Onze collega van het Belleteam is tijdens de Belledag jouw aanspreekpunt. Samen met haar en alle andere meiden die alleen zijn gekomen, ga je naar binnen. Eerst wordt natuurlijk je toegangsbewijs gecheckt en daarna schrijf je je in voor een workshop. Wij zorgen ervoor dat jullie met elkaar in dezelfde workshopronde zitten. Binnen die workshopronde moet je zelf één van de vier workshops kiezen. Misschien leuk om samen met de andere meiden je bij een workshop in te schrijven? Er is vast wel iemand die dezelfde workshop als jij leuk vindt.

3. Samen zingen

Ook dit jaar hebben we weer een heel vet podiumprogramma. Samen met de andere meiden en onze Belle-collega, staan jullie bij elkaar bij het podium. Je hoeft je dus niet verloren te voelen in die grote groep, want jullie hebben elkaar.

4. Je bent eigenlijk helemaal niet alleen

Doordat jullie samen in dezelfde workshopronde zitten, zitten jullie eigenlijk de hele dag bij elkaar. Behalve bij de keer dat jullie andere workshops hebben gekozen, maar dat is maar één ronde. En ook dan zit je wel bij degene waarmee je je samen bij dezelfde workshop hebt ingeschreven. Jullie kunnen dus samen de stands bezoeken, de workshop van Wietske volgen en lekker samen lunchen. En onze Belle-collega is er natuurlijk ook om mee te kletsen.

Wist je dat er heel wat meiden zijn die elkaar tijdens de Belledag hebben leren kennen en nu vriendinnen zijn geworden? Of ben jij zelf zo iemand? Vertel in de comments hoe je het vond om alleen naar de Belledag te gaan en waarom andere meiden dat dit jaar ook moeten doen!

En voor de meiden die overwegen om alleen te komen: DOEN! Je bent super welkom en we kunnen niet wachten je te ontmoeten op de Belledag op 7 april! Koop je kaartje door op deze knop te klikken: