4 toffe onbekende fashion webshops

Steeds vaker bestel ik kleding online. Natuurlijk kan niets het gezellige winkelen veranderen, maar… handig is het zeker, shoppen vanaf de bank. Wel is het dan zo fijn als de webwinkel er gezellig uitziet. En een beetje originaliteit is ook niet verkeerd. Daarom laat ik je in deze blog 4 webshops zien die niet zo bekend zijn – maar wel heel leuk!

1. Guts Gusto

Weet je nog dat ik schreef over het glitterrokje dat ik had gekocht? Die kwam van Guts Gusto! Ze hebben precies de kleding die ik leuk vind en alles is betaalbaar. De site is overzichtelijk en ze hebben leuke beschrijvingen. En… hun klantvriendelijkheid krijgt een 10. Ze pakken zelfs je bestelling in als een cadeautje! Echt een aanrader dus.

2. Mint & Berry

Zulke. Gave. Jurkjes! Ik heb er nog nooit iets gekocht (ik vind het vrij prijzig), maar die jurkjes. Zucht. Toegegeven: sommige lijken een beetje oubollig. Maar als je het op het model ziet, lijkt het al een stuk beter. En de lengtes zijn perfect! En de kleuren. Brb, ik ga even een halfuurtje kwijlen.

3. TopVintage

Oké, dit is echt een beetje voor de excentriekelingen onder ons (me!): een webshop met a-lle-maal jurken in de stijl van vroeger. Swing dress, pencil dress, polkadot dress (Eline, lees je mee?) en meer vintage termen komen voorbij. Wat een gezellige site! En 100% garantie op originaliteit. Oké, nog een pluspuntje: de modellen zijn van allerlei verschillende vormen en maten. Zeker een bezoekje waard dus, deze webshop!

4. Free People

Deze website maakt me aan het huilen. Alles is zo mooi, maar ZO DUUR, maar zo mooi! Hou je ook van de boho-look, huil dan maar met me mee. Tenzij je geld hebt, natuurlijk. Oh, en de foto’s zijn ook tof. Gewoon naar de website gaan, de prijzen negeren en het wachtwoord van je bankaccount vergeten. Zodat je ‘m niet plundert.

Wat zijn jouw favoriete webshops? Tips zijn welkom!

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!