4x voorjaarstrend 2019

Over een paar weken is het alweer lente! Ik kijk er nu al naar uit om te genieten van de langere dagen en de warmere temperaturen. Ik weet niet hoe het met jou zit maar de lente is bij mij het seizoen waar veel dingen gebeuren: familieleden zijn jarig, ik ben jarig, school loopt ten einde, alle feestdagen en natuurlijk is de zomer in aantocht! ;) Al die leuke dingen moeten uiteraard wel leuk aangekleed worden (haha, woordgrap). Daarom dacht ik dat het wel leuk was om jullie een update te geven hoe jullie je kledingkast weer ready kunnen maken voor de warmere dagen! Verder lezen op eigen risico…

Trend 1: Neon

Toen ik plaatjes voorbij zag komen met meiden die dit droegen, schrok ik een beetje. Op het eerste gezicht vond ik het een gefaalde trend maar ik ben een beetje bijgedraaid, haha. Ik zou dit gerust dragen met een lichte spijkerbroek en een leuk paar sneakers!  

Trend 2: Tie-dye

Deze trend maakt z’n comeback, want dit was in de jaren ’90 echt heel hip. Ik vind het leuk dat mode eigenlijk een herhaalproces is. Dit is namelijk een goed voorbeeld van retro kleding, want ‘retro’ betekend dat je terug naar het verleden kijkt. Good to know! Deze print kun je goed combineren met een losse spijkerbroek en een muts!   

Trend 3: Cowboy

Eigenlijk wordt alles met franjes en cowboy-print wel welkom geheten in de zomermaanden. Ik vind de cowboylaarsjes echt heel gaaf! Korte met een scheve hak in het wit met zo’n zwarte rand vind ik al helemaal perfect. Die staan sowieso op mijn wishlist 

Trend 4: Boilersuit  

Ik had zelf nog nooit van deze naam gehoord, dus goed om te weten dat een los vallende jumpsuit een ‘boilersuit’ heet. Het is even wennen aan de naam, haha. Ik vind persoonlijk een jumpsuit die iets wijder valt, wat mooier. Je hebt heel veel verschillende varianten, zoals spijker- of blousestof. Het gemakkelijke is dat je met één kledingstuk je hele outfit al hebt!

Welke trend is jouw favoriet?

Photo by JD Mason on Unsplash