5 blogs over de liefde

Het kan je niet zijn ontgaan: het is Valentijnsdag vandaag! Hoe heb jij deze dag gepland? Ga je vanavond chocola eten met je vriendinnen of heb je een (eerste) date? Hoe dan ook staat deze dag in het teken van de liefde. Ik neem jullie graag mee naar 5 Belle-blogs die er zijn geschreven over allerlei vormen van liefde!

  1. Gods liefde

De allermooiste, meest vervullende liefde: Gods liefde voor ons. Eigenlijk is Zijn liefde zó groot dat we niets anders meer nodig hebben. Yafit schreef er een tijdje geleden al over. Ze schrijft: ‘Jezus wil niet alleen heel je hart, maar Hij wil ook dat je hart heel is.’ Hij houdt zielsveel van ons en Hij wil graag dat wij dat weten! We zijn belangrijk voor God. Yafit legt dit uit aan de hand van iets moois en kwetsbaars dat ze heeft meegemaakt. Ben je benieuwd? Lees gauw mee!

  1. Liefde naar jezelf

Een paar maanden geleden schreef Suzanne een liefdesbrief aan zichzelf en ze nodigt jou uit om hetzelfde te doen. Want je mag houden van de jij die je nú bent. Je hoeft geen andere versie van jezelf te zijn, je hoeft jezelf niet te veranderen. Onthoud dat je bent geschapen naar Zijn evenbeeld: je bent prachtig. En een liefdesbrief schrijven naar jezelf kan je helpen om hierbij stil te staan. Schrijf je mee?

  1. Leuke ideeën voor dates

Heb je al bedacht wat jij en je crush vanavond gaan doen? Celine gaf ons even geleden 5 tips voor een eerste date. Perfect voor als je even wat inspiratie nodig hebt! En niet alleen voor een eerste date: het zijn sowieso leuke date-ideeën :). Veel plezier vanavond!

  1. Lekker zwijmelen

Heb je de blog van gisteren al gelezen? Hierin staan namelijk tien zwijmelfilms die perfect zijn om te kijken met Valentijnsdag. Dat kan samen met je vriendinnen omdat jullie zo single zijn, lekker in je eentje met een dekentje op de bank of natuurlijk met je love interest. Pak de chocola erbij en genieten maar!

  1. Tips voor zoenen

Is vandaag je eerste date en ben je een beetje zenuwachtig? Dan kan deze blog je helpen: Ruth heeft een paar tips op een rijtje gezet voor je eerste zoen. Snel lezen, want misschien komt dit vandaag nog van pas 😉. Spoiler: je hoeft niet zenuwachtig te zijn. Want je mag het allemaal op jouw eigen tempo doen!

Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

Photo by Tyler Nix on Unsplash