5 jaar Belle Magazine

HOERA HOERA HOERA! Vandaag bestaat Belle 5 jaar en daarom vieren we deze week feest! Je hebt het niet kunnen missen, met onze taart en cadeaus, maar omdat vandaag de dag is blikken we terug op 5 jaar Belle!

Hoe het allemaal begon…

Jullie kennen het verhaal van hoe Belle begon. Eline had een droom om een veilige online plek te creeëren en daarom bouwde ze Huis van Belle. En na een klein jaar begon het alweer te kriebelen… “kunnen we geen blad maken?’ Dat we bij jullie op de mat zouden vallen, jullie ons blad in handen konden hebben: dat werd onze next step. En omdat we de vormgever en fotograaf al in huis hadden, was het eigenlijk zo gepiept.

[Jullie stuurden ons foto’s met onze eerste Belle. En lucky you, dat is inmiddels een collectors item ;) ]

Niet echt natuurlijk, Belle 1 maken heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost. Een blad vorm geven koste iets meer tijd dan we gedacht hadden, en we maakten Belle met maar heel weinig meiden. We kregen van de uitgeverij de tijd om 3 Belles te maken en moesten ons tegen die tijd bewezen hebben. Ik weet niet goed meer hoe we het deden, but we did! Jullie bleven ons kopen en kregen abo’s voor jullie verjaardagen en Sinterklaas. Jullie kochten ons in de boekwinkel en stuurden ons berichtjes met hoe blij jullie met ons waren. En my goodness: wij zijn zo blij met jullie!

Hieronder wat plaatjes :)

[ Samen met Ruth en Eline ons eerste nummer promoten op de EOJD. We hebben jullie massaal ons eerste Ik ben Belle-armbandje omgeknoopt (tot blaren aan toe!) en jullie konden op de foto bij onze mega-grote fotowand (waar Joelle jullie op de foto zette! ]

 [ We maakten de Belle toen nog een paar keer bij KOK, de plek waar Eline toen werkte. We hingen het dan mooi op, om alles door te lopen en verbeteringen door te voeren! ] 

[ We deden een interview in Trouw, er kwam een fotograaf langs om ons op de foto te zetten en we voelden ons heel eventjes beroemd :) ]

Vijf jaar later

En nu zijn we hier: 5 jaar Belle magazine. Onze eerste generatie Belle lezeressen is geweest, en worden onze Belles gelezen door nieuwe meiden, zusjes en nichtjes en vormen jullie een prachtige community van sterke meiden die weten welke waarde ze hebben en dat ze een geliefde dochter van God zijn!

We keep going, hebben dromen voor de toekomst, en hopen dat jullie met ons mee gaan! Thanks voor jullie support, op naar de komende 5 jaar!