5 boeken/tijdschriften die niet mogen ontbreken in je koffer

Zoek je nog wat inspiratie voor leuke boeken die je in je koffer kunt stoppen als je op vakantie gaat? Of juist die leuk zijn om te lezen als je thuis blijft? Dan moet je zeker ook wat te doen hebben! We hebben vijf tips van doe-boeken op een rijtje gezet. Dit zijn geen boeken om alleen maar lui te lezen maar je moet er mee aan de slag!

Belle Magazine Zomer#3A4209

1. Belle 4

Ja, we zeggen het nog maar even: Je hebt het zomernummer van Belle toch wel ingeslagen? Niet?! Ren dan nog even snel naar de (christelijke) boekwinkel, hij kost maar €4, 95. In deze Belle vind je testjes, heerlijke zomerrecepten voor een picknick, een interview met Laura die ernstig ziek is, 9 tips om alles uit je vakantie te halen, alles over nieuwe muziek en artikelen over geloven. Je kunt Belle 4 hier even doorbladeren en je kunt Belle ook online bestellen.

 

i-love-liv---marlies-slegers[0]2. I love Liv – Write this book

Is het altijd al jouw droom om een boek te schrijven? Met dit boek gaat dat heel makkelijk! Je gaat aan de slag met je idee en wordt als het ware door het schrijven heengeloodst. Je kunt het boek hier bestellen.

sunfunfaith-cover-def3. Sun fun Faith

Je hebt er al over kunnen lezen in de Biblebite van Marian: het vervolg op Mind your faith is uit. Een lekker kleine versie voor de zomer voor maar €5,50 met supercreatieve opdrachten om met je geloof aan de slag te gaan! Je kunt het boekje hier bestellen.

doodle_your_life_isbn_9789043523561_1_14048705924. Doodle your life

Weet je niet wat doodlen of droedelen is? Lees dan even deze blog van Janiek. Met dit boekje ga je lekker tekenend de zomer door en kom je ook nog leuke dingen over jezelf te weten. Voor €9, 99 kun je het hier bestellen maar dit boek is ook te koop in de christelijke boekhandel.

ARK_Kleurboek.inddKleur in je leven

Kleuren is weer helemaal hip, hot en happening. Er is nu ook een christelijk kleurboek met mooie quotes. Je kunt het hier bestellen voor €6, 95. Dit boek kun je ook in de christelijke boekhandel kopen! Je kunt ook nog meedoen met de kleurwedstrijd van Ark. Mail je kleurplaat ovv ‘kleurwedstrijd’ naar info@arkmedia.nl.