7 dingen die meiden doen

Wat zijn wij meiden soms typisch hè? Al die rare gewoontes en trekjes. Als je de denkt dat jij de enige ben die de onderstaande dingen doet, think again. Geef maar toe, ook jij bent schuldig aan minstens 1 van de onderstaande punten…

1. In elke spiegel checken hoe we eruit zien

Het maakt ons niet uit of het een winkelraam, de ruit van een auto of het scherm van je computer is…we moeten écht even snel kijken of ons haar nog goed zien. Heeft niks met ijdelheid te maken, echt niet J

2. Het wassen van je haar iets te lang uitstellen

Drukte is onze middle name dus af en toe lukt het gewoon niet om de tijd te vinden om ons haar te wassen. Gelukkig bestaat er droogshampoo en messy buns. Guilty!

3. Zeggen dat je niet boos bent, terwijl je dat stiekem wel een beetje bent

JA WAT DENK JE? NATUURLIJK BEN IK BOOS! ZIE JE NIET HOE SUBTIEL IK JE IN ELKAAR WIL BOKSEN?!

4. Stalken

Het internet biedt een schat aan informatie over (bijna) iedereen. Geef maar toe, ook jij hebt wel eens een middag gespendeerd aan de Facebookvrienden doorspitten van een desbetreffend persoon.

5. Met de squad naar de toilet

Het mysterie: waarom gaan we altijd in een groepje naar de toilet? Nee, jongens die dit lezen, we houden echt niet elkaars handjes vast in het toilet, maar kom op. Wat is er nou beter dan socializen in de toilet?

6. Samen met je vriendinnen jezelf volproppen met lekker eten

Sorry jongens, pizza is belangrijker dan jullie. En Oreo’s en muffins en chocolade. Niets zo lekker als een hele avond bankhangen met kilo’s voedsel.

7. Screenshotten

Wat zouden we zijn zonder screenshotten? Elk grappig gesprek en leuke meme moet natuurlijk gedeeld worden. Maar goed dat Whatsapp nog geen functie heeft dat er meldingen komen als je een gesprek screenshot.

Herken jij jezelf ( en je vriendinnen ) in één of meerdere dingen? Deel dit artikel dan met je vriendinnen. In welke punten herken jij jezelf?

Heb je ons nieuwe zomerboek al gezien? Samen met Anne Sara hebben we een fantastisch boek gemaakt dat je wil hebben! Koop het nu in onze shop of krijg het gratis als je clublid bent! (Of je kiest voor onze toffe schoolagenda, dat wordt kiezen!)