De 7 leukste Belle-cadeautjes voor de Kerst

We hebben je al wat fijne Sinterklaas-inspiratie gegeven, maar wat nou als je geen Sinterklaas viert, maar Kerst? Of Sinter-Thanks-Christmas? Daarom geven we je nogmaals tips voor fijne Belle-cadeautjes! Speciaal voor jullie hebben we 4! fijne nieuwe Belle-producten gemaakt die perfect zijn om te geven! Let’s start!

1. Belle vriendinnenboekje – €4,95

De ene dag neemt je vriendin het vriendinnenboekje mee naar huis en de andere dag neem jij het mee naar huis. Je schrijft er elke avond in wat je bezighoudt, of je verliefd bent, wat je stom vond of juist leuk…zo hebben jullie straks samen een fantastische herinnering aan jullie vriendschap! Het boekje heeft 52 pagina’s en komt in A5 formaat.

2. Belle verjaardagskalender – €6,95

Een Huis van Belle verjaardagskalender, zodat je de verjaardagen van je vriendinnen nooit meer vergeet. Hoe tof is dat? Je hangt m op je kamer en ziet dus ook nog eens elke dag de tofste quotes. Het is een kalender op A5 formaat dus niet te klein en niet te groot.

3. Handletterboekje – €3,50

Ons eigen handletterboekje heb je vast al vaker gezien. Ga lekker zelf aan de slag! Het boekje is gemaakt door Anna-Laura, onze handletterqueen, die echt supercreatief is. Je leert er diverse mooie handschriften en maakt gewoon helemaal je eigen quotes. Hoe cool is dat? Met lekker veel ruimte om te oefenen.

4. Belle linnen tasje – €2,95

Dit mooie linnen tasje, gemaakt door onze handletterqueen Anna-Laura is een super leuke accessoire! Je kunt er mooie je sportspullen in meenemen, of gebruiken om boodschapjes te doen. Met een reminder voor jezelf, en iedereen die je tegenkomt: Be You tiful! :)

5. Belle dankbaarheidsboekje – €2,95

Elke dag opschrijven waar je dankbaar voor bent, maakt gelukkiger! Met dit boekje gaat je dat makkelijk af. Het is een boekje op A6 formaat dat je makkelijk op je nachtkastje legt en waar je elke avond in kunt opschrijven waar je dankbaar voor bent.

6. Belle kerstkaarten – €3,95

Speciale kerstkaarten voor meiden zoals jij! Deze Huis van Belle kerstkaarten zijn speciaal voor jou gemaakt. Hoe vrolijk en gezellig is dit om aan je vriendinnen te geven of te sturen? Het zijn vijf vierkante kaartjes van 13, 5 bij 13, 5 cm. Er zitten geen enveloppen bij. Maak heel veel mensen blij met deze kaartjes!

7. Kaartje voor de Belledag

Onze Belledag is dit jaar op 7 april 2018! En jij wil daar natuurlijk bij zijn! Hoe leuk is deze cadeaubon voor de belledag dan?! Je krijgt of geeft deze bon, waarop staat dat jij dit jaar een kaartje voor die toffe Belledag krijgt of geeft!

Gratis extra tip ;)

En denk ook eens aan ons posterboek, of ons fijne boekje Happy, of een abonnement op de Belle! Ook heel erg Kerst-proof!

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!