7 redenen om naar de girlsnights te komen

Heb jij je al opgegeven voor een girlsnight? In april gaan we on tour en organiseren we 4 te gekke girlsnights in het noorden en zuiden van het land. Als jij je nog niet hebt opgegeven, of je moet je vriendin nog overhalen om mee te gaan, geven we je hier 7 redenen waarom je echt moet komen!

1. Een gezellige avond met vriendinnen

Tijdens de girlsnight kun je samen met je vriendin(nen) een te gek programma volgen, met elkaar op de foto, elkaar beter leren kennen en natuurlijk heel veel lol hebben. Kom je nu alleen naar de girlsnight, dan kun je deze avond nieuwe meiden leren kennen: we hebben de VIP room, waar jij en andere meiden die alleen komen heen kunnen.

2. Shoppen bij de stands

Bij elke girlsnight staan weer een paar stands waar je de leukste dingen kunt kopen. Sieraden, beauty producten en nog meer! Elke avond zijn er mooie dingen te koop.

3. De Belle agenda kopen met korting

Naast de stands met allemaal leuke spulletjes, kun je ook de eerste, enige, echte Belle agenda kopen (met een euro korting!!) We pakken het mooi voor je in met een extraatje erbij. En je neemt de agenda dan meteen mee naar huis, zodat je op de terugweg er alvast lekker doorheen kan bladeren.

4. Het Belleteam ontmoeten

Heb je altijd al de teamleden van Huis van Belle willen ontmoeten? Dan is dit je kans! Tijdens de avond is er genoeg tijd om een gezellig praatje te maken met hen.

team

5. Een DIY maken

Zoals bij al onze evenementen kun je nu ook weer een leuke DIY maken. Het is iets waar jij en je vriendin(nen) erg blij van worden en wat jullie vriendschap alleen maar sterker zal maken, dat kan ik er wel over zeggen ;)

6. Een bemoedigend praatje

Wij geloven dat God ons elkaar gegeven heeft om elkaar te bemoedigen en er voor elkaar te zijn. Want wij zijn Better Together en daar gaan we samen over nadenken door middel van een bemoedigend praatje.

7. Cupcakes!

And last, but not least: er zijn natuurlijk weer heerlijke cupcakes met een Belle touch. Die wil je gewoon niet missen!

Aanmelden

Dus, geef je nu snel op voor één van de girlsnights! Check hieronder wanneer we waar zijn en klik op de roze knop!

Wanneer & Waar
8 april                   Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten
9 april                   VEZ Centrum in Zwolle
22 april                 Evangelische gemeente Parousia in Den Bosch
23 april                 Koepelkerk in Arnhem

Tijd
De avonden beginnen om 18:45u en duren tot 21:45u.

Tickets
Kaartjes kun je op de avond zelf kopen aan de deur en kosten €10,-. Om ervoor te zorgen dat je niet heel lang in de rij staat, vragen we je om dit gepast mee te nemen in een envelop. Deze geef je dan af aan de deur en dan krijg je van ons je toegangsbewijs. Het is wel verplicht om je aan te melden voor een avond. Dat kan hieronder! Onder de eerste 100 aanmeldingen verloten we een mooi cadeau. En als je ook clublid bent, krijg je op die avond nog een leuk extraatje! Dus geef je snel op!

Knop_geefjeop