7 x origineel broodbeleg!

Elke dag vier boterhammen met pindakaas mee naar school, dat gaat op een gegeven moment wel een beetje vervelen. Vandaag daarom 7 x origineel broodbeleg, daar kom je het nieuwe schooljaar wel mee door!

  1. Pindakaas speciaal

Kan jij eigenlijk helemaal geen afscheid nemen van je broodjes pindakaas, maar wil je toch weleens wat anders dan anders op je brood? Combineer de pindakaas dan eens met plakjes komkommer en wat chilisaus!

  1. Lekker fris

Genoeg groente eten wordt op deze manier easy peasy: beleg je brood met wat roomkaas, ham, komkommer en paprika. Een heerlijk frisse combinatie!

  1. Banana joy

Wat verse plakjes banaan, een beetje honing en een snuf kaneel maken jouw broodje bijna een gebakje, zo lekker zoet!

LUNCHBAG_1

  1. Homemade eiersalade

Kook een eitje, prak hem in een schaaltje met wat mayonaise/yoghurt, roer er wat kruiden doorheen, en klaar is je zelfgemaakte eiersalade.

  1. Pittig broodje

Een broodje met worst maak je heel snel bijzonderder door er een likje mosterd op te smeren. Lekker pittig!

  1. Speculaasjes

Oh, dit vind ik zelf zó ongelooflijk lekker: je brood beleggen met twee speculaasjes… Niet zo gezond, maar wel echt heerlijk!

  1. Hummus

Hummus is een soort spread gemaakt van kikkererwten. Hoewel dat een beetje gek klinkt, is het heel erg lekker om op brood te doen! Op internet zijn veel receptjes te vinden om de hummus zelf te maken, maar persoonlijk vind ik de hummus uit de supermarkt meestal lekkerder.

Wat doe jij meestal op je brood?