Coming up: Huis van Belle agenda!

Vandaag ging onze allereerste, super leuk geworden Huis van Belle agenda naar de drukker! Tijd dus voor jou om er alvast meer over te lezen! Ooh ik kan niet wachten om je er meer over te vertellen! Kijk eerst even mee naar de cover! Die is best nog wel anders geworden, omdat we jullie opmerkingen hebben gelezen na het zien van de eerste twee voorstellen. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. You like?

OMSLAG BELLE AGENDA 2016 (1)

De facts

Voor deze agenda hebben we heel wat gesprekken met meiden gehad om te weten wat jullie handig vinden. Dit is het resultaat:

♥ Ringband
♥ Harde kaft
♥ Lekker veel ruimte om de agenda te versieren zoals jij hem wilt
♥ Leuke testjes, tips en diy’s!
♥ Mooie inspirerende quotes die je bemoedigen
♥ Veel ruimte voor notities en om te schrijven
♥ Lekker vrolijk en kleurrijk
♥ Een elastiek eromheen
♥ Echt een Belle agenda, je wordt er blij van!

Kortom: deze wil je dus hebben. Wil je eerst nog even meekijken? Komt ie:

agenda6

Leuke quotes en opdrachtjes om (bijvoorbeeld samen met de vriendin die naast je zit) te doen.
agenda5

Een hele week op een pagina, dat wilden jullie graag!

agenda1

Quotes die je aanmoedigen en inspireren. We hopen je met deze agenda echt door het jaar heen te slepen en te bemoedigen!

agenda4

En nee, de agenda is niet alleen maar roze hoor!
agenda3

Nog meer bemoediging. agenda2

Hebben!

Nu is natuurlijk de vraag: Hoe kom je aan zo’n agenda? Het handigste is als je naar onze touravonden komt. Daar kun je hem namelijk meteen kopen en krijg je hem superleuk ingepakt mee plus een extraatje. Ook op de EO Jongerendag kun je de agenda bij ons kopen!

Maar niet getreurd als je daar niet bij kunt zijn: ook online kun je de agenda kopen!! En ook dan pakken we hem voor je in en krijg je er een extraatje bij! Daarnaast kun je de agenda ook in de christelijke boekhandel kopen. Dan krijg je er alleen niet het extraatje bij. EN:

Onder de eerste 100 meiden die de agenda online kopen, verloten we ook nog een te gekke Instax Fuji camera! Dus alle reden om je agenda online te bestellen bij ons.

fuji

Dat kan vanaf 19 maart in de christelijke boekhandel en vanaf maandag 21 maart in onze webshop! We laten het je weten zodra je de agenda kunt bestellen! De agenda kost €13,99.