April: de favorieten van Suzanne

Mei is nog niet zo heel lang bezig, dus ik mag nog wel even mijn favorieten van april delen, toch? Wat een heerlijke maand was april! Door deze favorieten ga je wel snappen waarom…

#1 Verjaardagsmaand

Yes, april is de maand van mijn verjaardag! Dit jaar werd ik 25, tijd voor een feestje! Vrienden en familie kwamen gezellig taart bij mij eten, allemaal in mijn kleine woonkamer gepropt. Funfact: ik was deze cijferkaarsjes helemaal vergeten aan te steken, dus toen drie weken later een vriendin langskwam en ze zag liggen, heeft zij ze alsnog voor me aangestoken en kon ik ze uitblazen… Het was heerlijk weer op mijn verjaardag en ik heb me echt jarig gevoeld.

#2 Zon en eendjes

Ja, lekker weer dus. Wat een genot om in deze maand al een paar zomerse dagen mee te kunnen pakken! Als ik dit schrijf is het zo’n 10 graden kouder buiten en waait het stevig. Ik ben helemaal niet zo’n zomermens, maar de eerste warme dagen kan ik erg waarderen! Lekker buiten wandelen en met vriendinnen ijskoffies drinken op een terrasje: love it! Tijdens een van mijn wandelingetjes zag ik deze eend met mini-eendjes voorbij zwemmen. Ik wil ze aaien…

#3 Kunst

Van mijn (schoon) sis’s & bro’s kreeg ik het boek ‘Boom des levens’ voor mijn verjaardag. Een tijdje terug had ik dit boek bij iemand gezien en ik was onder de indruk van de schilderingen en de teksten erbij. De kusntenares, Jip Wijngaarden, schildert naar aanleiding van Bijbelteksten en verwerkt daarin ook de Joodse manier van geloven. Prachtig om doorheen te bladeren; je blijft kijken en de teksten spreken echt aan. Je moet er wel van houden hoor, iemand anders keek het boek door en vond het vreselijk. 😉

#4 Studeren

Aan het eind van deze maand ben ik teruggegaan naar de universiteit om mijn studie weer op te pakken. Absoluut een favorietje! Het is heerlijk om weer terug te zijn in het studentenleven. Tegelijk is het ook intensief hoor, wie heeft er nog meer last van faalangst en stress als het gaat om school? Oh ja, en doordat ik nu weer studeer, ben ik niet meer op maandag op het kantoor van Huis van Belle te vinden. Echt huilen… Een favoriet met een lach en een traan dus!

Wat waren jouw fijne momenten of favorieten van april? Ben ik benieuwd naar!