Beauty: 6 onmisbare producten

Hoi meiden! Vandaag mijn allereerste blogje op Huis van Belle, best wel spannend! Zoals je misschien wel weet ga ik jullie alles vertellen over beauty en make-up, en vandaag laat ik jullie de producten zien die voor mij echt onmisbaar zijn.

Zelf ben ik niet echt iemand die elke dag haar gezicht helemaal volsmeert met van alles en nog wat. Make-up heeft niemand nodig ben ik van mening, iedereen is mooi zoals hij of zij gemaakt is door onze Vader. Een beetje spelen en experimenteren met make-up vind ik echter wél heel erg leuk, en dat doe ik dan ook erg graag! Kijk mee naar mijn favoriete producten!

stijl essence mascara

Mascara

Ik begin met het belangrijkste product. Tenminste, voor mij dan, ik draag namelijk bijna elke dag mascara. Ik heb blond haar, en daardoor zijn mijn wimpers van nature bijna onzichtbaar.  Deze mascara van Essence is lekker budget, en maakt mijn wimpers goed zwart en lekker lang!

stijl wenkbrauwpoeder

Wenkbrauwpoeder

Misschien heb je het wel opgemerkt: de laatste tijd zijn volle wenkbrauwen weer helemaal in. Ze mogen lekker borstelig en wild zijn, en niet al te onopvallend. Net als bij mijn wimpers doet zich bij mijn wenkbrauwen weer hetzelfde ‘blonde-haren-probleem’ voor: je ziet mijn wenkbrauwen niet zo goed! Een beetje bijtekenen kan daarom geen kwaad, volle wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken.

stijl bronzer

Bronzer

In de winter word ik altijd hartstikke bleek. De zon schijnt nauwelijks, en dat vind mijn huid niet zo leuk. Om mezelf er niet uit te laten zien alsof ik ziek ben, draag ik vaak een beetje bronzer op mijn gezicht. Bronzer is lichtbruin poeder waarvan je een héél klein beetje over je gezicht kunt verdelen, om net ietsje gebruinder te lijken. Maar pas op, probeer een poeder te kiezen die niet te donker is, anders lijkt het net alsof je ietsje te lang onder de zonnebank hebt gelegen, en dat is niet wat je wilt! :)

stijl catrice blush

Blush

Om mijn wangen een kleurtje te geven, gebruik ik graag blush, het liefste één in een perzikkleurtje. Zoals ik al zei ben ik in de winter vaak wat bleek, en een blush zorgt ervoor dat mijn gezicht wat levendiger wordt.

stijl nude oogschaduw

Nude oogschaduw

Van een beetje oogschaduw ben ik ook niet vies! Felle kleuren zoals roze, rood en blauw zal ik er niet zo snel bijpakken, maar ‘nude’ kleuren vind ik wel heel tof. Hiermee bedoel ik kleuren die niet zo erg opvallen, zoals bijvoorbeeld bruin, grijs, wit en donkergroen. De kleurtjes in dit bovenstaande palet zijn een voorbeeld van nude kleuren. Zo mooi vind ik!

stijl eyeliner

Eyeliner

Eyeliner of oogpotlood: het maakt een look helemaal af, ik ben er fan van! Een klein lijntje tussen je wimpers kan zó mooi zijn! Elke dag draag ik het niet, maar toch zeker een paar keer per week.

En dat waren al mijn favoriete producten alweer! De komende tijd ga ik jullie van alles vertellen over make-up. Wat voor producten er zijn, wat ze doen, hoe je het het beste aan kan brengen, wat bij jou past… Als jij nog ideeën hebt, mag je ze trouwens ook gerust achterlaten in de comments!

Nu ben ik wel benieuwd: draag jij make-up, en zo ja, wat is jouw favoriete product?