Beautytip: Voetenbadje!

Laatst kreeg ik van mijn moeder zomaar een heel leuk cadeautje en dat wil ik toch even met jullie delen. Een heel lekker ‘receptje’ voor een voetenbadje!

Een voetenbadje?? Ja! Misschien neem je dat nooit maar bij mij gaat het zo. Eens in de week douche ik extra uitgebreid. Dat wil zeggen: ik doe een haarmasker in mn haar (Andrelon, heel fijn), scrub mn gezicht (gewoon Hemascrub, prima!) en mn lijf (met een handschoen) en gebruik lekkere spulletjes van Ritual (I like!).

Daarna doe ik een handdoek om mn haar, druk mn mee-eters uit (blegh!), epileer mn wenkbrauwen en doe daarna een maskertje op (wisselend maar momenteel van dr van der Hoog, handig, met een kwastje aan de tube!). Terwijl ik dat maskertje op mn kop heb, neem ik dan weleens (eens in de vier weken denk ik) een voetenbadje. Gewoon, warm water in een emmer en een handdoek eronder. Tijdschriftje en kopje thee erbij en chillen maar.

Van mijn moeder kreeg ik dus dit lekkere voetenbadje, je moet er twee eetlepels zeezout in doen en een eetlepel gemberpoeder. Dit staat waarschijnlijk allebei wel bij je moeder in het keukenkastje! Ik heb het voor jullie uitgeprobeerd en ik kan je vertellen: het is heeeerlijk! Je voeten worden er echt lekker zacht van. Daarna vijl je je nagels nog even, mooi lakje erop en je voelt je echt een mooie meid. Ik tenminste wel!

Doe jij weleens een beautyavondje?

Bron beeld: weheartit.com