Als je nog maar één dag te leven hebt

Je wordt wakker, staat op en rijdt naar school. Elke dag hetzelfde liedje. Maar wat als het werkelijk elke dag hetzelfde liedje is? In de film Before I Fall wordt Samantha elke dag weer op vrijdag wakker. Elke dag weer gaat ze naar hetzelfde feest. Elke dag… dat dus.

Wat zou jij doen?

In Before I Fall  draait het om Samantha. Ze heeft het goed voor elkaar, met leuke vrienden en een fantastisch vooruitzicht om te gaan studeren. Zoals ze het zelf zeggen: we hebben alles goed gedaan op high-school: we hebben de leukste jongens gezoend en zijn op de leukste feestjes geweest. Maar dan wordt ze dus wakker en beleeft ze dezelfde dag over en over. En dan ontdekt ze dat haar perfecte leven eigenlijk helemaal niet zo perfect was. Ze neemt een belangrijke beslissing: als dit haar laatste dag is dan moet het voor iedereen een goede dag zijn.

Een intrigerende film die wordt omschreven als een mysterieus romantisch drama. Deze film zet je for sure aan het denken; wat is mijn doel hier, is mijn leven wel zoals het er van de buitenkant uitziet…

Als jij wéér vandaag wakker zou worden, wat zou je dan doen? Tell us, en maak kans op vrijkaarten voor deze film! We geven in samenwerking met Entertainment One Benelux een stel vrijkaartjes (2x 2 kaartjes) weg, dus dat is nog eens fijn om te winnen voor de meivakantie! Winactie is gesloten!

PS; Heb je onze andere winactie ook gezien? Daarmee maak je kans op het boek Hotel de Grote L, als je ons onder de post vertelt hoe jij een hotel zou runnen met je broertjes en zusjes!

De Huis van Belle agenda is uit! Deze agenda heeft meer ruimte om in te schrijven, er is ruimte voor je geodriehoek én we hebben elke week een leuke challege voor je bedacht die je helpt om van jezelf te houden of leuke dingen voor anderen te doen! Die wil je natuurlijk hebben en bestellen doe je hier!

PS: Geef je op voor 1 mei, dan krijg je de nieuwste Belle in je bus! In de nieuwste Belle praten we door over sexting en andere onderwerpen die met seks en relaties te maken hebben. Die wil je niet missen dus!