Behoud je zomergevoel met de Sun Glow producten van Catrice

Tja, niet om het één of ander, en hoewel de zomervakantie nog heerlijk bezig is, beginnen over een paar weken de scholen al weer en is het zo weer september. En september betekent dat de herfst alweer in aantocht is en dan is het ook zo weer herfstvakantie, en oh, laten we het er verder niet over hebben…

Om dat zomerse gevoel zo lang mogelijk vast te houden, heeft Catrice een aantal fijne producten ontwikkelt die ervoor zorgen dat die zomerse teint nog even op je wangen ligt, ook als de zonnestralen minder warm worden! Let’s take a look!

Face & body highlighter

Highlighters, heerlijk! Niet alleen voor je gezicht, maar ook voor je lijf. Fijn voor bijvoorbeeld je jukbeenderen, je sleutelbeenderen, je schouders, en wellicht ook je knieën? Het kan allemaal met deze highlighter! Shine er op los!

Glowy face & body highlighter – € 6,39

Face & body brush

Breng je highlighter aan, en deze kwast is daar perfect voor. Kan dus ook goed op je knieën, maar ook fijn voor alle andere plekjes. Lekker rond draaien en dan goed blenden, en je bent voorzien van een sunkissed uiterlijk. Let’s go!

Face & body brush – € 6,39

Highlighter en bronzer in een flesje

Lekker liquid, en allebei te blenden met je foundation. Dat zorgt dus voor een look alsof je net van de Bahama’s thuiskomt, en dat is best prima natuurlijk!

Highlighting fluid en bronzer fluid – € 4,69

Bronzer snoepjes

Niet echt natuurlijk, want ervan eten kan niet, maar zijn het geen snoepjes om te zien? Je zou ze alleen al voor de verpakking kopen, want pretty, maar ze gebruiken is vast ook een feestje. Er zijn drie variaties, dus je kan kiezen uit een matte finish, een zachte glans voor stralende effecten of een metal effect voor extra glans. Keuze genoeg!

Bronzing powder – € 5,29

Welke is nu al jouw favoriet?