Belle 11 komt eraan!

 

Je kent het wel. De feestmaand december is voorbij, het nieuwe jaar is van start gegaan: je valt in een diep. Donker. Dal. Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, is in zicht. De lente lijkt mijlenver weg, je bent blut door alle cadeaus die je moest kopen (waarom kan Sinterklaas die niet gewoon betalen?), je voornemens heb je nu alweer wat genuanceerd, het is mistroostig weer… 

Maar niet getreurd. Wij van Belle hebben namelijk keigoed nieuws: de volgende Belle komt er weer aan! En hij staat weer bómvol leuke dingen. Hellooo Spring!

Hier alvast een tipje van de sluier!

Van dit moodboard werd ik in oktober al helemaal enthousiast. Jippie! Het echte herfstweer moest toen zelfs nog beginnen (weet je nog, die warme dag in november?), maar hier werden we helemaal happy van!

1 moodboard

Het thema van de Belle is ‘Naar buiten!’ en hij staat natuurlijk weer bomvol leuke artikelen, foto’s en ander leuks. De fotoshoot staat helemaal in het teken van het buitenleven. Bellemodel Milou zegt in het interview dat ik met haar hield: “Het was nog een hele klus om een tegenstribbelende kip een trappetje op te tillen…” Hihi, hoe zouden die foto’s eruitzien? ;)

Belleredacteur Anne schreef een heel tof artikel over (on)bewust bewegen. Ze geeft handige tips om lekker in beweging te blijven, zónder dat je sport! Aanradertje voor als je goede voornemens nu al zijn mislukt, high five ;). Hier een taart die we laatst aten op kantoor, hij is weer mooi he? Drie keer raden wie ‘m heeft gemaakt!

2 Taart.jpg

We laten je zien hoe je er ook tijdens een boswandeling heel glamorous uit kan zien, Lisa en Amber delen handige school- én outdoor outfits en beautyblogger Anniek showt haar frisse lentelook. Sneak peak!

3 Sneak peak

Ook erg leuk: tv-programma Hip voor Nop geeft tips om je regenjas te pimpen. Toevallig werk ik bij Hip voor Nop, dus die werelden kwamen samen toen m’n collega bezig was voor Belle! ’n Fotootje van mij en Anne-Mar, de presentatrice van Hip voor Nop.

4 Hip voor Nop

Naast letterlijk naar buiten gaan, gooien we ook figuurlijk de deur achter ons dicht. Artikelen over uit je comfortzone stappen, angsten (voor spinnen!) overwinnen, je leven aan God toevertrouwen, zendeling worden en nog veel meer. En natuurlijk mooie quotes om op je kamer te hangen!

Hier alvast een deel van een quote, om ‘m helemaal te zien moet je toch echt de Belle kopen… ;)

5 quote

Clublid worden

Belle 11 verschijnt rond 25 februari. Wil jij haar als eerste op de mat? Dan moet je vóór maandag 8 februari clublid zijn zodat we je aanmelding nog kunnen verwerken. Als je clublid bent, krijg je 4 keer per jaar Belle, een supertof Huis van Belle shirt en een cadeautje op je verjaardag!

Een Belleclublidmaatschap is trouwens ook een heel leuk cadeau! Je kunt dan deze bon geven en je ook via de knop hieronder aanmelden.

Check hier ons nieuwe Belle Happy boekje en mooie kaartjes!
Pssst, wil jij elke maand extra blogs en winacties ontvangen én ons toffe tijdschrift Belle?
Word dan lid van de club!

Knop_geefjeop