BELLE-dag 2023 – Informatie avondtickets

Locatie BELLE in concert: De Schuilplaats, Otterloseweg 18A, 6718 ZM Ede

Leeftijd avondprogramma: voor iedereen!

Ingrediënten: fun, faith & more

Tickets: events.huisvanbelle.nl

Mede mogelijk gemaakt door: Christelijke Hogeschool Ede (CHE)

Hieronder alvast wat handige info:

Tickets

Voor je het terrein op komt, staan de mensen van de ticketcontrole voor je klaar om je ticket te scannen. Je kunt je ticket op je telefoon laten zien. Natuurlijk mag je ook een printje meenemen. Na controle krijg je van hen een polsbandje als toegangsbewijs voor de rest van de avond.

Tickets voor het avondconcert zijn vanaf 18.00 uur geldig. Zo kunnen je al vóór de start van het concert nog even meegenieten van alle gezelligheid en activiteiten op het terrein en in het pand.

Het avondconcert begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Eten & drinken

Bij BELLE’s snackcorner kun je flesjes drinken en wat lekkers kopen. Zin in iets van chocola, chips, koek of snoep? De snackcorner is the place to go .

Fun fact: met elke aankoop in de snackcorner support je BELLE!

Op het FoodPlaza kun je tot 19.30 uur terecht om wat te eten. Het team van de Foodtruck verkoopt onder andere patat en warme snacks!

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om zelf wat eten en drinken mee te nemen.

Shops & activiteiten

Tot 19.30 uur kun je nog meegenieten van allerlei leuks. Kom zeker even shoppen in onze shopping area. Van kleding tot sieraden, boeken en meer: we’ve got you. Bij de BELLE shop kun je terecht voor de leukste BELLE goodies. Mooie win-win, want met elke aankoop in de BELLE Shop steun je BELLE!

Goodiebag

Voordat je weer naar huis gaat, kun je gratis een goodiebag ophalen! Deze zal bij de uitgang voor je klaarstaan.

 Delen = lief

Help jij mee om de BELLE-dag en BELLE in concert bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken? Overdag is het programma girls only. En voor het avondconcert zijn ook de jongens en 18+ers van harte welkom. Overdag hebben we trouwens ook een heel gaaf programma voor ouders & jongerenwerkers dat gratis wordt aangeboden! (tickets via events.huisvanbelle.nl)

WINWINWIN Deel je BELLE-dag posts en stories (@huisvanbelle) op je socials, dan maak je met iedere (re) post kans op een te gek La vie est BELLE pakket.

Garderobe

Er is een garderobe aanwezig waar je je jas kunt ophangen. Natuurlijk mag je er ook andere spullen laten. Let wel op: de garderobe is niet bewaakt.

Gevonden voorwerpen

Ben je tijdens de dag iets kwijt? Bij de BELLE shop worden alle gevonden voorwerpen verzameld.

Kom je er ná de BELLE-dag achter dat je iets verloren bent? Mail dan vóór het einde van de maand naar info@huisvanbelle.nl. Als het gevonden is, kun je een afspraak maken om het op te halen of ons vragen het (tegen verzendkosten) naar je op te sturen.

Zijn je spullen niet gevonden? Helaas kunnen we je dan niet verder helpen. Hou je spullen dus goed in de gaten.

Vragen?

Voor vragen over je tickets: mail naar Events for Christ: support@eventsforchrist.nl of ga naar www.eventsforchrist.nl.

Voor vragen over BELLE, lidmaatschap en overige vragen: mail naar BELLE via info@huisvanbelle.nl of ga naar www.huisvanbelle.nl.