BELLE-dag 2023 – Informatie_dagtickets & all-in tickets

BELLE-dag 2023 in het kort

Locatie: De Schuilplaats, Otterloseweg 18A, 6718 ZM Ede

Leeftijd: tienermeiden (12 t/m 18 jaar / meiden op de middelbare school) – bij het avondprogramma zijn ook de jongens en 18+ers welkom!

Ingrediënten: fun, faith & more

Special: gratis programma voor ouders & jongerenwerkers. (Locatie: Nieuwe Kerk, Verlengde Maanderweg 33, 6713 LD Ede)

Mede mogelijk gemaakt door: Christelijke Hogeschool Ede (CHE)

 

Hieronder wat handige info:

Programma

Op je ticket vind je een kort overzicht van het programma. Tijdens de dag zelf ontvang je een digitaal programmaboekje met meer info over de workshops waar je uit kunt kiezen, welke shops en activiteiten er precies zijn en wat waar te doen is.

Voor een goeie kickoff: om 10 uur gaan de deuren open. Om 10.30 uur begint het voorprogramma met DJ Roberto Rosso & Salvation Dance Centre. En om 11.00 uur starten we met onze eerste Main Session. Zorg dat je op tijd bent want de opening wordt vet!!!

Tickets

Heb je een dagticket gekocht, dan is je ticket geldig tot 18.00 uur.

All-in tickets zijn uiteraard de hele dag én avond geldig!

Tickets voor het avondconcert zijn vanaf 18.00 uur geldig. Zo kunnen je vrienden al vóór de start van het concert nog even meegenieten van alle gezelligheid en activiteiten.

Voor je het terrein op komt, staan de mensen van de ticketcontrole voor je klaar om je ticket te scannen. Je kunt je ticket op je telefoon laten zien. Natuurlijk mag je ook een printje meenemen. Na controle krijg je van hen een polsbandje als toegangsbewijs voor de rest van de dag.

Eten & drinken

 Bij BELLE’s snackcorner kun je flesjes drinken en wat lekkers kopen. Zin in iets van chocola, chips, koek of snoep? De snackcorner is the place to go.

Fun fact: met elke aankoop in de snackcorner support je BELLE!

Op het FoodPlaza kun je terecht om wat te eten. Het team van de Foodtruck verkoopt o.a. patat, warme snacks, een broodje. En misschien hebben ze zelfs nog wat andere lekkere verrassingen voor je in petto!

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om zelf wat eten en drinken mee te nemen.

Shoppen

Tijdens de dag kun je heerlijk shoppen in onze shopping area. Van kleding tot sieraden, boeken en meer: we’ve got you.

Bij de BELLE shop kun je terecht voor de leukste BELLE goodies. Maak jij je verlanglijstje vast klaar?! (Met elke aankoop in de BELLE Shop steun je BELLE! Leuke win-win toch?!)

BELLE Connect

Wil jij even connecten? Heb jij behoefte aan een luisterend oor of gebed? Of gewoon even rustig zitten en bijkomen van alle indrukken?

De lieve meiden van BELLE Connect staan voor je klaar. Of het nu iets kleins is of vet ingewikkeld voelt: aarzel niet om tijdens de dag even naar binnen te wandelen voor een praatje, bemoediging, of gewoon even je enthousiasme te delen over alles wat je meemaakt 

Meeting & Info Point

Kom je alleen en vind je het fijn om andere meiden te ontmoeten die ook alleen zijn gekomen? Kom naar het Meeting & Info Point bij de BELLE stand! Daar kun je ook terecht voor vragen over het programma en natuurlijk al je vragen rondom BELLE. Benieuwd naar BELLE Crew, het magazine en wat we allemaal nog meer doen? De BELLE Area is the place to go!

Goodiebag

Voordat je weer naar huis gaat, kun je gratis een goodiebag ophalen! Waar deze voor je klaarstaat hoor je van de presentatoren in de laatste Main Session.

Delen = lief

Help jij mee om de BELLE-dag bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken? Overdag is het programma girls only. En voor het avondconcert zijn ook de jongens en 18+ers uit je vriendengroep van harte welkom. En natuurlijk hebben we ook een heel gaaf programma voor ouders & jongerenwerkers.

WINWINWIN Deel je BELLE-dag posts en stories (@huisvanbelle) op je socials, dan maak je met iedere (re) post kans op een te gek La vie est BELLE pakket.

Garderobe

Er is een garderobe aanwezig waar je je jas kunt ophangen. Natuurlijk mag je er ook andere spullen laten. Let wel op: de garderobe is niet bewaakt.

Gevonden voorwerpen

Ben je tijdens de dag iets kwijt? Bij de BELLE shop worden alle gevonden voorwerpen verzameld.

Kom je er ná de BELLE-dag achter dat je iets verloren bent? Mail dan vóór het einde van de maand naar info@huisvanbelle.nl. Als het gevonden is, kun je een afspraak maken om het op te halen of ons vragen het (tegen verzendkosten) naar je op te sturen.

Zijn je spullen niet gevonden? Helaas kunnen we je dan niet verder helpen. Hou je spullen dus goed in de gaten.

Programma voor ouders & jongerenwerkers

Overdag hebben we een heel gaaf programma voorbereid voor ouders & jongerenwerkers. Iedereen die hiervoor een gratis ticket heeft gereserveerd, ontvangt meer informatie over het programma in een aparte mail.

Good to know: de deuren van het programma voor ouders en jongerenwerkers gaan om 10.30 uur open. Het programma start om 11.00 uur en duurt tot 14.30 uur (lunch inbegrepen). Locatie: Nieuwe Kerk, Verlengde Maanderweg 33, 6713 LD Ede.

Jongerenwerkers zijn aansluitend van harte welkom om aan te haken bij het meidenprogramma, zodat jullie samen de rest van de dag kunnen meemaken.

Voor je ouders geldt helaas dat het dagprogramma niet toegankelijk is voor ouders. Na afloop van het ouderprogramma mogen zij wat ‘voor zichzelf’ doen totdat ze je ophalen of evt. aanhaken bij het avondconcert. Losse avondtickets zijn verkrijgbaar via events.huisvanbelle.nl.

Vragen?

Voor vragen over je tickets: mail naar Events for Christ: support@eventsforchrist.nl of ga naar www.eventsforchrist.nl.

Voor vragen over BELLE, lidmaatschap en overige vragen: mail naar BELLE via info@huisvanbelle.nl of ga naar www.huisvanbelle.nl.

Voor vragen op de dag zelf: bij alle activiteiten zijn medewerkers die je verder willen helpen. Natuurlijk zal niet iedereen altijd alles kunnen beantwoorden. Bij de BELLE stand kun je terecht voor meer informatie over BELLE én vragen rondom het programma.