BELLE-dag 2023 – Informatie ouder- & jongerenwerkersprogramma

BELLE-dag 2023 in het kort

Locatie meidenprogramma / BELLE in concert: De Schuilplaats, Otterloseweg 18A, 6718 ZM Ede

Locatie ouder- & jongerenwerkersprogramma: Nieuwe Kerk, Verlengde Maanderweg 33, 6713 LD Ede

Leeftijd dagprogramma: tienermeiden (12 t/m 18 jaar / meiden op de middelbare school)

Leeftijd avondprogramma: voor iedereen!

Ingrediënten: fun, faith & more

Mede mogelijk gemaakt door: Christelijke Hogeschool Ede (CHE)

Hieronder alvast wat handige info

Programma

Op de tickets vind je een kort overzicht van het programma voor de meiden. Tijdens de dag zelf ontvangen de meiden een digitaal programmaboekje met meer info over de workshops waar ze uit kunnen kiezen, welke shops en activiteiten er precies zijn en wat waar te doen is.

Om 10 uur gaan de deuren open bij de Schuilplaats. Om 10.30 uur begint voor de meiden het voorprogramma. En om 11.00 uur starten we daar met onze eerste Main Session.

Na het afzetten van de meiden kun je als ouder/jongerenwerker door naar de Nieuwe Kerk waar het ouder- & jongerenwerkersprogramma plaats zal vinden. De deuren van het programma voor ouders en jongerenwerkers gaan om 10.30 uur open.

Het programma start om 11.00 uur en lunch is inbegrepen. Mocht je dieetwensen hebben, dan kun je (uiterlijk woensdag 22 maart aanstaande) contact opnemen met hendrina@alphanederland.org om te kijken of er mogelijkheden zijn om hierin tegemoet te komen.

We gaan met elkaar een tijd tegemoet van inspiratie, toerusting, gezelligheid, connectie en samen bidden. Na de lunch heb je de keuze uit vier inspirerende, praktische en uitdagende workshops. Ook is er gelegenheid om leuke goodies te shoppen bij onze BELLE mini shop.

Good to know: met elke aankoop in de BELLE Shop steun je BELLE! Leuke win-win toch?!

Het ouder- & jongerenwerkersprogramma eindigt tussen 14.00 en 14.30 uur.

Voor ouders

Na het ouderprogramma kunt u als ouder(s) zelf leuke activiteiten in de omgeving ondernemen of bijvoorbeeld de stad ingaan om te shoppen.

Het is als ouder(s) helaas niet mogelijk om overdag het tienerprogramma bij te wonen. (Uiteraard kunt u zich wel aanmelden als vrijwilliger.)

Het avondconcert is wél toegankelijk voor ouders, zodat je samen met je dochter de dag feestelijk kunt afsluiten. Je kunt hiervoor losse avondtickets voor jezelf en anderen bestellen.

Tickets voor het avondconcert zijn vanaf 18.00 uur geldig. Zo kun je tot aan het concert alsnog even meegenieten van alle gezelligheid en activiteiten in en om De Schuilplaats heen.

Voor jongerenwerkers

We vinden het supergaaf dat jij als jongerenwerker tijd investeert in de tienermeiden van ons land. Wanneer je ook een dagticket of all-in ticket voor jezelf hebt besteld, ben je van harte welkom om met je tieners mee te komen. Na het programma voor ouders & jongerenwerkers kun je je (weer) aansluiten bij je tieners en samen met hen de rest van de dag mee beleven.

Good to know:

  • Omdat we graag zoveel mogelijk tienermeiden de kans geven om dicht bij het podium te staan, kun je als jongerenwerker achter in de zaal meegenieten van de Main Sessions.
  • Tussen de Main Sessions door kun je gezellig met je meiden optrekken, bijkletsen en meedoen in de activiteiten, het shoppen en al het andere leuks dat de BELLE-dag te bieden heeft.
  • In de avond zijn ook de jongens van je tienergroep (en 18+ers) welkom! Voor hen kun je losse avondtickets

Tip: vanaf 10 personen bieden we een aantrekkelijke groepskorting op de ticketprijzen.

Word Vriend van BELLE

Het ouder- & jongerenwerkersprogramma wordt je gratis aangeboden. We willen je vragen of je BELLE financieel wilt supporten met een gift

Kies voor maandelijkse ondersteuning of geef een eenmalige gift via de Givt-app. Een gift overmaken kan naar rekeningnummer NL27TRIO 0198005458 t.n.v. Stichting Huis van Belle.

>>>>> Jouw financiële support maakt het werk van BELLE mogelijk! <<<<<

Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden om van betekenis te zijn voor BELLE. Kijk voor meer informatie op huisvanbelle.nl/steun-hvb.

Eten & drinken

Tijdens het programma voor ouders & jongerenwerkers wordt de lunch verzorgd. Hier zijn voor jou als deelnemer geen kosten aan verbonden.

Heb je een avondticket? Dan kun je vanaf 18.00 uur terecht bij het meidenprogramma.

Bij BELLE’s snackcorner kun je flesjes drinken en wat lekkers kopen. Zin in iets van chocola, chips, koek of snoep? De snackcorner is the place to go .

Fun fact: met elke aankoop in de snackcorner support je BELLE!

Op het FoodPlaza kun je tot 19.30 uur terecht om wat te eten. Het team van de Foodtruck verkoopt onder andere patat en warme snacks!

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om zelf wat eten en drinken mee te nemen.

 Delen = lief

Help jij mee om de BELLE-dag bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken? Overdag is het programma girls only. En voor het avondconcert zijn ook de jongens en 18+ers van harte welkom. En wellicht zijn er nog ouders en jongerenwerkers in je omgeving die je kunt tippen voor het programma waar jij je al voor hebt opgegeven?

Tickets

Dagtickets zijn geldig van 10.00 tot 18.00 uur.

Avondtickets van 18.00 – 22.00 uur.

All-in tickets zijn geldig van 10.00 – 22.00 uur.

Vragen?

Voor vragen over je tickets: mail naar Events for Christ: support@eventsforchrist.nl of ga naar www.eventsforchrist.nl.

Voor vragen over BELLE, lidmaatschap en overige vragen: mail naar BELLE via info@huisvanbelle.nl of ga naar www.huisvanbelle.nl.