Belle girlsnights coming soon!

Heb je al wat blogs en Instagrambeelden over de Belletour voorbij zien komen? Dat kan kloppen, want we zijn hard bezig met het regelen en organiseren van deze toffe avonden.

Wil je erbij zijn? Dat doe je zo:

  • Kies een avond.

Vrijdag 8 april                                   Vrije baptistengemeente in Drachten

Zaterdag 9 april                                VEZ in Zwolle

Vrijdag 22 april                                 Evangelische gemeente Parousia in Den Bosch

Zaterdag 23 april                             Koepelkerk in Arnhem

Het kan zijn dat je kiest voor de dichtstbijzijnde plaats of voor de datum dat je kan. Kijk je ouders lief aan en vraag of ze je brengen.

  • Trommel vriendinnen op die met je meegaan. Het is superleuk om samen te gaan en dat maakt de onderhandelingen over het brengen en halen ook weer makkelijker ;-)
  • Alleen komen kan ook, want we hebben een VIP -room voor stoere meiden.
  • Meld je aan via deze link en bewaar de mail die je toegestuurd krijgt.

Als je dit allemaal gedaan hebt weet je zeker dat je een plekje hebt op de avond van je keuze. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang.

Op de avond zelf:

  • Trek je mooiste pakje aan ;-)
  • Print de mail die je hebt gekregen uit.
  • Stop 10 euro in een enveloppe (toegangsprijs) en neem nog wat extra geld mee om wat leuks te kunnen kopen bij de standjes. (Joehoe; de Belle agenda!
  • Laat je verwelkomen, verwennen en inspireren door ons!

Wat doen wij voor jou?

Voor ons zijn deze avonden de krenten in de pap. Ons, soms saaie, kantoorwerk gaat even naar de achtergrond en we gaan jullie ontmoeten en in de watten leggen. We willen samen met jullie gaan kijken hoe God ons bedoeld heeft en hoe verschillend en creatief hij ons gemaakt heeft. Kom dus naar de touravonden voor inspiratie, gezelligheid, ontmoetingen, leuke hebbedingetjes, lekkere hapjes, en een te gekke DIY!

Als je naar huis gaat ben je weer even helemaal opgepept en opgebouwd en heb je er misschien wel wat nieuwe vriendinnen bij!

Wij kunnen niet wachten tot het zover is en we hebben er superveel zin in.

Op welke avond kom jij?