Belle van de Maand: Anne-Roos

Het is zover! Vanaf vandaag komt er elke maand op de eerste zaterdag een nieuwe Belle van de Maand online. Op het forum hebben we jullie gevraagd te mailen als het je leuk lijkt om dit te worden, heb je dat over het hoofd gezien en lijkt het je alsnog leuk? Ga gauw naar het forum en geef je op! Wie weet ben jij één van de volgende :)

20160724_190942-1-1

Hoe heet je?

Anne-Roos

Hoe oud ben je?

Ik ben 14 jaar

Waar woon je?

Ik woon in Heerenveen (FRIESLAAAND)

In welke klas zit je?

Ik zit in klas 3

Wat vind jij belle aan jezelf?

Ik vind mijn tanden Belle hahaha, na twee jaar een beugel gehad te hebben zijn ze nu super mooi (in vergelijking met eerst ;)

Waarom ben jij Belle clublid?

Ik ben clublid omdat ik geen zin heb naar de winkel te gaan (beetje lui oops) en omdat ik op het forum kan! Het is echt awesome om met meiden te praten die ook lid zijn. Je kan er alles kwijt wat je wil… echt top!

Wat heeft Belle tot nu toe voor jou betekend?

Ik weet door Belle beter wie ik ben en wat ik met mijn problemen aan moet. Ook qua geloof heb ik veel geleerd.

downloadfile

Wat is je favoriete quote?

Ehmmm mijn favo quote is denk ik: Every good and perfect gift comes from above.

Wat doe jij als je een dagje vrij bent?

Als ik een dagje vrij heb plan ik wat leuks met m’n vriendinnen of ga ik een heel dik boek lezen.

Wat is de grootste blunder die je ooit hebt zien gebeuren? (of zelf hebt meegemaakt en waar je nu hard om kunt lachen?)

Ik was in de christelijke boekenwinkel bij mij in de buurt en daar was een vrouw die vragen stelde. Ik dacht dat ik de enige was die in de winkel was dus ik beantwoorde al haar vragen. Ze vroeg of ik wel tegen de hitte kon en dat vond ik een beetje vreemd. Toen keek ik nog eens goed om me heen (ik stond met mijn rug naar haar toe) en zag een oude man met een stok en een vermoeid gezicht staan. Nadat die vrouw me had aangekeken van: denk je dat je grappig bent? Rende ik de winkel uit en ik schaamde me naar. Het is nog niet heel lang geleden gebeurt dus ik ga voorlopig even niet naar die winkel maar ik kan er wel om lachen.

Waarom moeten andere meiden lid worden van Huis van Belle?

Girls, huis van Belle is fantastisch dus word gewoon abonnee. Ik hoef jullie niet te vertellen waarom.. ik bedoel kijk naar het blad of de site. Daar wil iedereen toch lid van worden?

Dankjewel voor je leuke antwoorden Anne-Roos! En die blunder, aiiii, ik had hetzelfde gedaan denk ik haha, wegrennen en niet meer omkijken!

Alleen clubleden kunnen Belle van de Maand worden. Ben je daar benieuwd naar? Je vindt hier meer informatie over het lid worden van de Huis van Belleclub!