Belle van de Maand: Femke

Op het forum hebben we jullie gevraagd te mailen als het je leuk lijkt om Belle van de Maand te worden, heb je dat over het hoofd gezien en lijkt het je alsnog leuk? Ga gauw naar het forum en geef je op! Wie weet ben jij één van de volgende :)

Hoe heet je?

Femke

Hoe oud ben je?

Ik ben 13 jaar oud

Waar woon je?

Ik woon in Ridderkerk

In welke klas zit je?

Ik zit in de 2e

Wat vind jij belle aan jezelf?

Ik vind mijn ogen en karakter belle aan mijzelf

Waarom ben jij Belle clublid?

Ik ben clublid omdat ik het heel tof vind om geloof te delen via bijvoorbeeld het forum en lekker te lezen in jullie geweldige blad!

Wat heeft Belle tot nu toe voor jou betekend?

Belle heeft al heel veel betekend we hebben namelijk een groepsapp: etamoss belle (inmiddels hebben we ook Instagram en YouTube waarop we afspeellijsten maken) daarin kan ik altijd mijn hart luchten, anderen helpen en handige en leuke tips geven/krijgen

Wat is je favoriete quote?

Mijn favoriete quote… tja ik vind er heel veel gaaf maar dan kies ik toch voor: “she turned her can’ts into cans and her Dreams into plans!

Wat is de grootste blunder die je ooit hebt zien gebeuren? (of zelf hebt meegemaakt en waar je nu hard om kunt lachen?)

De grootste blunder, een klassieker denk ik: heel blij iemand z’n naam roepen en dan aangekeken worden van ‘wat is die aan het doen?’ omdat het een ander was…..

Waarom moeten andere meiden lid worden van Huis van Belle?

Andere meiden moeten lid worden omdat je heel veel steun hebt aan eigenlijk alles, het een tof blad is om te lezen en het altijd een  goede bemoediging is. O ja en de diy’s zijn heel tof!!

Dankjewel voor je leuke antwoorden Femke, wat fijn om te lezen dat je zoveel hebt aan Huis van Belle!

Alleen clubleden kunnen Belle van de Maand worden. Ben je daar benieuwd naar? Je vindt hier meer informatie over het lid worden van de Huis van Belleclub!