Belledag 2017: alles op een rijtje +faq

Ooohhh over minder dan twee weken is het al zover! De Belledag 2017. Afgelopen vrijdag hadden wij al een jubileumfeestje ter ere van ons 5-jarig bestaan met al onze partners. En toen hebben we ook onze eerste echte pop up shop geopend! Hoe gaaf is dat!

Op de Belledag gaan we met jullie ook een super tof feestje vieren! Want dat we al 5 jaar bestaan hebben we ook aan jullie te danken. Dat het een gave dag wordt, heb je al in verschillende blogs kunnen lezen. We zetten hier nog even alle blogs voor je op een rijtje. En heb je nog vragen, lees dan even door, want hieronder beantwoorden we ook de veelgestelde vragen over de Belledag.

Alle blogs

Alle praktische informatie nog eens doorlezen? Weten waar de Belledag is, hoe laat het begint en hoe je je kan aanmelden? Check het in deze blog. Wil je juist weten hoe de afgelopen twee Belledagen waren? Check dan in deze blog alle toffe filmpjes die we al eens maakten over de leukste dag van het jaar!

Jullie weten inmiddels wie er op treedt op de Belledag, en het is niemand minder dan Hanne de Vries. Het was zo leuk om jullie naar hem te laten raden :) En niet alleen hebben we toffe muziek, maar we organiseren natuurlijk ook allerlei verschillende workshops. En niet vergeten dat we ook nog een fantastisch podiumprogramma hebben!

Naast het podiumprogramma is er een gaaf festival waar een heleboel organisaties komen. Bij elke stand is er wel wat te beleven en er zijn allemaal leuke spulletjes te koop.

Wist je trouwens dat er een speciaal ouderprogramma is? Je moeder of vader kan je dus komen brengen en tegelijkertijd zelf nog een fijne dag hebben, en aansluitend daaraan lekker gaan chillen in het centrum van Ede.

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden zolang er nog kaartjes zijn. Wacht dus niet te lang en geef je gewoon snel op. Voor ons is het ook handig om ruim van tevoren te weten hoeveel meiden er komen, zodat we weten hoeveel lunches we moeten klaarmaken ;)

Waar kan ik kaartjes bestellen voor de Belledag?
Je kunt hier je kaartje bestellen. Vul het formulier in en je kunt meteen betalen via iDEAL (misschien even je ouders om hulp vragen…).

Kan ik ook alleen naar de Belledag komen?
Ja dat kan zeker! Super tof als jij gewoon alleen komt. We hebben twee vrijwilligers, Melissa en Maud, die je welkom heten bij de deur en je voorstellen aan de andere meiden die alleen komen. We beginnen samen in de zaal en daar maak je ook kennis met alle andere meiden die gekomen zijn. Als je alleen wilt komen, kun je een mailtje sturen naar natasja@huisvanbelle.nl. Dan zorg ik ervoor dat je door Melissa en Maud een beetje wegwijs wordt gemaakt.

Moet ik me aanmelden voor een workshop?
Dit jaar hebben we het programma anders ingedeeld. Tijdens het festival kun je langs alle standjes lopen en kun je ook een workshop volgen. In het programmaboekje die je bij de deur krijgt, staan alle workshops genoemd. Je hoeft je niet op te geven voor een workshop. Kijk welke workshop je graag wilt volgen en dan kun je naar het lokaal lopen. Als de workshop vol zit, kun je tijdens een andere ronde gewoon terug komen. Er zijn meer dan genoeg workshops, dus je kunt meerdere workshops volgen die dag.

Kan ik het met OV naar de Belledag komen?
Jazeker. Vanaf station Ede-Wageningen is het een kwartiertje lopen naar de CHE. Elk half uur kun je ook buslijn 1 nemen en uitstappen bij de bushalte Kenniscampus.

Ik ben net clublid geworden. Krijg ik dan al korting?
Als je club lid bent, krijg je korting. In het systeem checken we of je lid bent, dus je moet je meteen aanmelden of al lid zijn. Hier kun je je aanmelden als clublid. Als je je aanmeldt voor de Belledag terwijl je nog geen clublid bent, krijg je geen korting achteraf.

Heb je nog een vraag maar staat die er niet tussen, dan kun je deze onder de blog stellen.

Geef je nu snel op en vier met ons dit feestje mee op de Huis van Belledag! Het wordt een fantastische dag met allemaal andere meiden en je vriendinnen!