Belledag 2019: Girls on the Move

Lopen zonder moe te worden, rennen zonder te struikelen. Het thema van de Huis van Belle-dag 2019 heeft hier alles mee te maken! Dit geeft al energie als ik hem typ 😊. Eindeloos hard kunnen lopen zonder moe te worden; dat lijkt me zo vet. Dat je niet loopt, maar meer een soort ‘vliegt’. Zorgeloos want je struikelt niet.

Zoals in dit filmpje. Ha ha grapje….

Girls on the move

Het thema van de Huis van Belle-dag ‘Girls on the move’ heb je vast al ergens voorbij zien komen. Op allerlei manieren gaan we met dit thema aan de slag. Het komt terug in de liedjes die we zingen, in de dansjes die we doen en in de activiteiten die er overal in het gebouw zijn. Het wordt een dag van lekker bezig zijn en nieuwe dingen proberen.

Gods girls on the move

Eigenlijk moet er nog een woordje voor de titel, of eigenlijk een Naam. God. We gaan deze dag met Hem beleven en we laten ons inspireren door Hem. Natuurlijk is ons team daar al mee bezig want we willen een sterk programma voor jullie neerzetten. Het gaat deze dag draaien om een tekst uit Jesaja.

Maar meiden die op de Heer vertrouwen, krijgen nieuwe kracht. Zij lopen zonder moe te worden. Zij rennen zonder te struikelen. Ze zijn zo sterk als een adelaar, die vertrouwt op haar krachtige vleugels. (Jesaja 40:31 vrij vertaald uit de Bijbel in gewone taal).

Bij alle dingen van het dagelijks leven die nieuw en spannend zijn kun je samen met God gaan. Hij wil je helpen om te lopen zonder moe te worden en te rennen zonder struikelen. Dan wordt het leven een mooi avontuur en echt niet saai!

Save the date!

We willen je graag zien op 6 april! Neem je vriendinnen en je ouders (die gaan dan naar het ouderprogramma) mee. Hoe meer, hoe gezelliger.

Even alles op een rijtje:

Datum: 6 april 2019

Plaats: Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100 in Ede

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur, deuren gaan open om 9.30 uur

Leeftijd: vanaf 12 jaar (je zit in groep 8!) tot 16 jaar

Kosten:  € 17,- voor leden / € 19,50 voor niet-leden

Photo by Autumn Goodman on Unsplash