Belledag

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de Belledag, maar het allerleukste is toch wel dat we jullie kunnen onthullen dat de Belledag dit jaar op zaterdag 6 april is!

Als tiener ben je altijd in beweging en vaak de eerste die iets nieuws uitprobeert. Huis van Belle beweegt graag met je mee om je aan te moedigen en uit te dagen!

Girls on the move & fun

We zorgen voor stoere, grappige en spannende activiteiten. Lekker in beweging zijn en nieuwe dingen aandurven is het doel! Verder gaan we ook lekker DIY-en en vind je genoeg gezellige stands, zoals je van ons gewend bent. We houden je op de hoogte (misschien wel letterlijk ;-)).

Girls on the move & faith

Misschien denk je bij ‘Girls on the move’ niet meteen aan leven met God, Bijbel lezen of naar de kerk gaan? Maar toch heeft het alles met elkaar te maken. Er zijn heel wat Bijbelse personen die een avontuur met God zijn aangegaan. Durf jij ook ‘on the move’ te gaan met God? Op deze Huis van Belle-dag willen we samen met jou kijken hoe je dat aanpakt.

Alle info over de Belledag 2019 op een rijtje:

Datum: 6 april 2019

Plaats: Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100 in Ede

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur, deuren gaan open om 9.30 uur

Leeftijd: vanaf 12 jaar (je zit in groep 8!) tot 16 jaar

Kosten:  € 17,- voor leden / € 19,50 voor niet-leden

Ouders en jeugdleiders op de Belledag

Al voor de derde keer op rij organiseert Huis van Belle ook een programma voor ouders en jeugdleiders. Dit jaar wordt het een interactief programma: weer net anders dan voorgaande jaren! We gaan met elkaar nadenken over belangrijke thema’s die bij tienermeiden spelen, en dat doe we dus interactief. Ben je ouder, of als jeugdleider betrokken bij tienermeiden? Kom ook!

Wat gaan we doen?

Het programma is nog niet 100% rond: we zitten midden in de voorbereidingen. Maar het belooft inspirerend te worden. We gaan een interactieve workshop & sessie organiseren over één van de 3 belangrijkste thema’s die we voor ouders & jeugdleiders van tienermeiden ontwikkeld hebben voor 2019:

  • RealYou: over je eigen echte schoonheid, van binnen en buiten & hoe God naar je kijkt
  • Real Joy: over geluk, rust en zelfverzekerheid in een maatschappij die je onder druk kan zetten
  • Real Life: over vrede door God in een wereld vol overweldigend nieuws (oorlog, terrorisme, wetenschap, trends & ontwikkelingen)

Onze gastheer & samenwerkingspartner, de CHE, gaat laten zien hoe je met je dochter de goede studiekeuze kan maken. Wat zijn haar talenten en dromen? Welke studie past daarbij?

Wanneer? 6 april 2019, tussen 10.00 en 13.00 uur
Waar? Christelijke Hogeschool in Ede
Kosten? Gratis

Kom je ook? Meld je aan!