Kom naar de Belledag 2015!

Vanaf nu kun je alleen nog aan de deur kaartjes kopen. Online opgeven is niet meer mogelijk. Kom gerust! Er is nog plek!

Het thema is: Choices of the heart! Keuzes maken is best lastig, hoe maak je nou goede keuzes als het gaat om geloof, school, vriendinnen? En wat is daarbij doorslaggevend? Hoe maak je je los van je ouders en leer je je eigen mening te vormen? Ik zal daar die dag over spreken en ook kun je workshops volgen die je daarbij helpen.

Lees hier de eerste update die verschenen is over de Belledag 2015! En hier de tweede en derde! Het complete workshopoverzicht vind je hier!

Samen of alleen

De Belledag is vooral bedoeld om een leuke dag te hebben, of je nou alleen komt of met vriendinnen, gezellig wordt het sowieso. Vraag je vriendinnen dus vast mee, of de meiden uit je jeugdgroep of benader meiden die je kent via de site! Als je het spannend vindt om alleen te komen, kun je hieronder ook even een berichtje achterlaten met de vraag of iemand anders ook alleen komt. Jullie kunnen dan beiden even je emailadres naar redactie@huisvanbelle.nl sturen zodat wij je kunnen koppelen.

Tweede Belleboekje!

En wat ook onwijs tof is: Op deze dag zullen we het tweede Belleboekje gaan lanceren! Net als vorig jaar, heb jij op deze dag de ALLEREERSTE kans om dit boekje te pakken te krijgen!

De info op een rijtje:

♥  Wanneer: Zaterdag 10 oktober 2015 van 9.30 tot 16.00 (let op, we werken met twee groepen, de ene groep start een halfuurtje eerder. Je krijgt kort van te voren een mailtje in welke groep je zit, maar reken erop dat je vanaf 9.30 aanwezig kunt zijn).
♥  Waar: De Passie Utrecht, Zwarte Woud 211 (vlakbij station Lunetten)
♥  Wie: Meiden tussen 11 en 17 jaar
♥ Kosten: Clubleden: €12, 50 excl. €1, 50 administratiekosten / incl. lunch en extraatje in de goodiebag. Niet clubleden: €15 excl. €1, 50 administratiekosten / incl. lunch en goodiebag (zonder extraatje).

Als clublid krijg je korting én een extraatje in de goodiebag! Je betaalt maar €12, 50 (excl. administratiekosten). Als je geen clublid bent, betaal je € 15,00 (exclusief administratiekosten).

Clublid

Ben je nou nog geen clublid? Dan is dit natuurlijk HET moment om lid te worden. Niet alleen krijg je dan de korting en het extraatje in de goodiebag, je krijgt natuurlijk ook het Belleshirt EN je krijgt Belle als eerste in de bus! Geef je eerst op als lid voordat je je aanmeldt voor de Belledag. Dat doe je hier.

Aanmelden kan nu niet meer online, zorg dat je morgen op tijd bent (9.15) en neem contant geld mee om je kaartje te betalen!