Huis van Belledag 2017: Feest!

De voorbereidingen voor de Huis van Belledag 2017 zijn in volle gang. De eerste blog hierover is al verschenen en bij deze dan de officiële blog met de mogelijkheid om je aan te melden. Eerst maar eens wat belangrijke informatie op een rijtje.

Datum: 11 maart 2017

Plaats: Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100 in Ede

Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Leeftijd: vanaf 11 jaar (je moet in groep acht zitten) tot 17 jaar

Kosten: € 15,- voor leden/ € 17,50 voor niet-leden. Dit is inclusief lunch.

Thema

Op 27 februari 2017 bestaat Huis van Belle 5 jaar! Dat gaan we groots vieren op de Huis van Belledag en daarom is het thema ‘Feest’. Natuurlijk is het voor ons als Huis van Belle feest, omdat we jarig zijn. Maar wat betekent ‘feest’ voor jou en voel je je altijd feestelijk? We gaan die dag naar het thema kijken d.m.v. een praatje, workshops en activiteiten.

Waarom is er een Huis van Belledag?

Via onze website, Instagram, Facebook, het tijdschrift Belle en nog een heleboel andere kanalen roepen wij graag onze boodschap van de daken: Meisjes van Nederland, jullie zijn geweldig! Waarom? Omdat God jullie prachtig gemaakt heeft en Hij een plan heeft met ieder meisje. Op de Huis van Belledag ontmoeten we elkaar en bevestigen we elkaar in deze boodschap. Als jij achteraf een leuke dag gehad hebt en je bent opgebouwd in je relatie met God, dan zijn wij blij. Dat is wat we het liefste doen en dat is wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Zo ben je erbij

Misschien twijfel je nog omdat je niemand weet om mee te gaan, maar daar hebben we iets op gevonden; de SOLO-VIPS. Kom je alleen naar de Belledag (dit vinden wij superstoer), dan is er een aparte ontvangst voor jou en alle andere meiden die alleen komen. Je gaat dan samen naar de programmaonderdelen en ook tijdens de lunch is er een plek waar je naartoe kunt komen. Mocht je een leuke klik hebben met iemand, dan ga je lekker samen verder.

Clublid van Huis van Belle

Zoals je ziet krijg je korting wanneer je lid bent van Huis van Belle. Een goede reden om je gauw bij onze club aan te sluiten, toch? Je krijgt dan:

  • het tijdschrift Belle
  • de agenda (als je je in juni/ juli aanmeldt)
  • de info van Huis van Belle als eerste via de nieuwsbrief
  • een leuk cadeautje voor je verjaardag
  • korting bij onze evenementen.

Om clublid te worden, klik op deze link!

Speciaal programma voor ouders!

Komt je vader of moeder (of allebei) je brengen? Speciaal voor ouders hebben we een supertof gratis (ochtend)programma met workshops over social media en studiekeuze. Hier vind je daar meer info over. Vertel het tegen je ouders zodat zij je kunnen brengen!

Meld je meteen aan voor de Belledag!

Knop_geefjeop

Onze partners voor de Huis van Belledag:

 

compassion4

che-algemeen-full-colour_large