Kom naar de Bellestand op de Belledag!

Nog een paar weken en dan komt de Belledag eraan!  We hebben er superveel zin in. Heb jij je kaartjes al? Je kunt ze nog steeds bestellen! In deze blog lees je wat we allemaal voor leuke Belle producten te koop hebben op deze dag. We hebben superleuke aanbiedingen! Al deze producten zijn ook te koop in onze webshop!

(Psst: je kunt pinnen bij ons maar contant betalen is ook prima).

De nieuwe schoolagenda!

Jeej! Onze derde schoolagenda alweer! We zijn heel blij dat we er dit jaar weer een konden maken voor je, en we hebben natuurlijk goed geluisterd naar jullie. Jullie vonden de Bijbelteksten en de challenges dit jaar leuk, dus die staan er komend jaar weer in. Verder weer veel mooie quotes, ruimte om te bullet journalen en te handletteren! De agenda shop je voor €13, 99. Wil je er meer van zien, klik dan even hier!

AANBIEDINGEN

Je shopt het te gekke posterboek vol met mooie quotepagina’s uit Belle van €7, 99 voor maar €5 en onze vrolijke Belle T-shirts voor maar €2!

Supermooie posters

Deze vrolijke posters zijn echt een aanwinst voor je kamer, lijst ze mooi in of plak ze met washitape aan je muur! Ze kosten €2, 95 per stuk!

Dankbaarheidsboekje, vriendinnenschriftje, verjaardagskalender

Natuurlijk shop je ook de verjaardagskalender (€6, 95), het dankbaarheidsboekje (€2, 95) en het vriendinnenschriftje (€4, 95) bij ons. We hebben die dag een speciale aanbieding: je shopt ze alledrie samen in ons toffe linnen tasje voor maar €12, 50 (normaalgesproken: €17.80).

CLUBLID worden!

Twijfel je al een tijdje of je clublid wilt worden? Dit is je kans! Je krijgt namelijk meteen als je lid wordt, het welkomstcadeau mee. Hoef je dus geen verzendkosten te betalen! Je kunt kiezen tussen de schoolagenda of het biblejournalingpakketje! Clublid worden kost €2, 50 per maand, je krijgt dan 6 keer Belle in de bus per jaar. Vraag vooraf even je ouders en schrijf ook het rekeningnummer op :) Tipje!

We zien je op de Belledag!