Bible Journaling inspiratie

Het is een van mijn favoriete zondagmiddagbezigheden: Bible Journaling. Een kopje thee, muziekje aan, knutselspulletjes erbij en gaan!

Voor mijn 18e verjaardag kreeg ik van mijn ouders De Schrijfbijbel. Dat is een Bijbel met extra ruimte om te schrijven, maar hij is ook ideaal om te journalen. Sindsdien vind ik Bible Journaling de perfecte combi van stille tijd en creatief bezig zijn. Ik word er blij van! Om je wat inspiratie te geven, geef ik je een kijkje in mijn bijbel.

Less is more, denk ik vaak tijdens het journalen. Dus meestal houd ik het bij zwarte fineliner of één kleurtje.

Tip: Weet je niet zo goed wat je wilt maken in je bijbel? Neem dan een kijkje op Pinterest, daar staan super veel mooie voorbeelden op!

Toen ik zelf op Pinterest keek, zag ik allerlei geweldige creaties met verschillende kleuren en materialen. Dus besloot ik voor deze blog uit mijn comfortzone te gaan en ook een keer meer kleur te gebruiken!

Ik ben benieuwd of jij ook weleens creatief bezig bent met je bijbel! Stuur ons even een fotootje van jouw kunstwerk via Insta @huisvanbelle, dat vinden we leuk!

Heb je geen idee hoe je moet beginnen? Bekijk dan deze leuke blog eens!

Wil je nog meer inspiratie? Henrike maakt mooie kunstwerken in haar Bijbel!