Bij welke winkels haal je leuke bakspullen? 6 tips!

Naast online winkels zoals Bouwhuis en De leukste taartenshop is het soms best leuk om in een winkel te kunnen neuzen naar bakspulletjes. En nu de winkels weer (beperkt) open zijn is het misschien leuk om te weten waar je voor je bakspullen terecht kunt. Hieronder zes winkels die in de meeste (grote) steden wel te vinden zijn:

  1. Wibra

Hier kun je echt voor weinig geld leuke bak- en decoreerspulletjes kopen. Bijvoorbeeld cakeboards om je taart op te zetten, maatlepels en spuitzakken. Ook hebben ze leuke sprinkles en leuke bakboeken liggen.

  1. Xenos

Daar ligt een groot schap van het merk Tasty Me. Ik heb nog niet alles van hen geprobeerd, maar ik weet dat ze onder andere bakmixen, eetbare lijm, sprinkles en vormpjes voor fondant of marsepein verkopen. Daarnaast verkoopt Xenos ook veel bakvormen en ander bakgereedschap. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.

  1. Hema

Bij Hema kun je terecht voor mooie springvormen en ook hier verkopen ze bakmixen en sprinkles. Soms hebben ze ook mooie taartplateaus en met hun mooie servies kun je al je prachtige baksels op de foto zetten.

  1. Dille en Kamille

Ondanks dat deze winkel niet in elke stad te vinden is, wil ik hem toch benoemen. Dit is één van mijn favoriete winkels om te neuzen. Naast bakspullen hebben ze heel veel andere leuke items voor in de keuken. Denk aan allerlei maten vergieten, leuke bakboeken en grappige tools waar ik het bestaan niet van wist (zoals een aardbeienontkroner?).

  1. Pipoos

Niet de goedkoopste winkel, maar ze verkopen wel kwalitatief goede producten, vind ik. Ze hebben onder andere funcakes mixen en Wilton-materialen die ook online bij de betere bakwinkels worden verkocht. Het assortiment scheelt per Pipoos, maar de basisproducten hebben ze meestal wel.

  1. Action

Deze mag niet ontbreken in deze lijst. Met name de spuitzakken zijn echt stevig en fijn. Daarnaast verkopen ze bakvormen en originele Oreos en snoep om je taart mee te versieren.

Dit waren mijn shoptips voor deze keer! Waar koop jij je bakspullen?

Foto door Suzy Hazelwood via Pexels