Bijna Valentijn! 5 tips

Nog tien dagen en dan is het Valentijn. En hoe cool we ook doen, stiekem is het altijd leuk om iets te krijgen. Daarom een paar tips voor leuke cadeautjes, zowel gekochte als zelfmaak om je vriendinnen of vriendje mee te verrassen. Enne, waarom verras je bijvoorbeeld niet eens je moeder? Valentijn kun je gewoon zien als een dag om de liefde te verklaren. Aan wie dan ook!

Een baksel

Lekker cliche misschien maar toen ik een paar jaar terug een heel schattig monchoutaartje in hartvorm, gebakken door vriendin Maartje kreeg, werd ik echt heel blij. Het leuke van als er voor je gebakken wordt, is dat je weet dat er aan je gedacht is en dat is toch geweldig! Check bijvoorbeeld de chocolate chip Valentijnscookies van Elise of  deze superschattige hartjesbonbons van Joelle!

bonbonsheader

Een kaartje

Lijkt een beetje makkelijk en cliche maar eigenlijk zijn persoonlijke woorden het leukst om te horen. En die schrijf je het best op een mooi kaartje, speciaal uitgekozen voor degene die jij voor ogen hebt. Schrijf in je meest mooie handschrift en plak er een kus op met lipstick!

Een leuke diy

Wat is er nou leuker dan een zelfgeknoopt armbandje, een lekkere scrub of dit supergrappig slaapmaskertje? Pak het vooral ook leuk in, in een mooi zakje, cellofaanpapier of een zelfgemaakte envelop!

Jolanda-highteafeat-maart

Organiseer een high tea

Nodig al je vriendinnen uit en laat iedereen iets meenemen. Maak er leuke uitnodigingen voor (wel snel zijn :)), koop leuke spulletjes bij de Hema of Action om het gezellig te maken en kleed een mooie sweet table aan. Lekker de hele middag kletsen over jullie crushes en of je hem nu wel of niet een appje gaat sturen :) Ook leuk: organiseer een valentijnskledingruil en zorg voor allemaal valentijnshapjes.

belle_rijtje

Geef een Belle!

Als je deze week een Belle bestelt (vrijdag 12 februari versturen we de laatste), pakken we die extra mooi voor je in met een klein extraatje erbij! Goede reden dus om je vriendin (of jezelf) een Belle cadeau te geven :)

 Happy Valentijn!