Bloggers opgelet: wij zoeken jou!

Lees jij ook dagelijks onze blogs? Loop je over van inspiratie en wil je dit delen met de wereld? Dan is dit nu misschien wel je kans om te shinen! Huis van Belle is op zoek naar nieuwe bloggers die ons team gaan versterken en Huis van Belle dé plek maken voor meiden zoals jij!

We zoeken weer de leukste bloggers

Zoals je weet zijn onze bloggers meiden zoals jij, die midden in het leven staan en school combineren met een baantje, een wekelijkse sportsessie en maandelijks bloggen.

We hebben ruimte voor nieuwe meiden, dus we zijn op zoek naar jou!

Wat zoeken we specifiek?

We hebben plek voor verschillende soorten bloggers, en je kan elke blog insturen die je wil, maar we zijn óók op zoek naar een aantal specifieke onderwerpen:

  • Maak jij prachtige bullet-journals, en kan je die mooi op de foto zetten? Dan zijn we op zoek naar jou. We zoeken een waardige opvolger van Anna-Laura, en als jij dit bent: mail ons je blog én de foto’s van je werk!
  • Ben jij supercreatief, en maak jij de leukste DIY’s van Pinterest in een handomdraai of verzin jij zelf de leukste DIY’s? En kan je dit alles ook leuk op de foto zetten? Dan ben jij misschien onze girl!
  • Ben jij een superbakker of superkok, en bak/kook jij de sterren van de hemel? Dan hebben we jou nodig! Onze cupcake-koningin Joelle verblijdt ons al een poosje niet meer met fijne recepten, maar wat zou het leuk zijn als we weer iemand hebben die de recepten-sectie van Huis van Belle nieuw leven in blazen! Ben jij die thuisbakker van wie de cakes nooit mislukken, die niet uit pakjes een taart maakt en die een eigen draai aan recepten geeft? En zet je alles ook nog een beetje fancy op de foto?! Doe dan mee!

Zoals gezegd zijn we ook op zoek naar andere bloggers, en past jouw blog niet in bovenstaand straatje: geen probleem. We zijn op zoek naar nieuw jong talent, dus ben jij tussen de 14 en 20 jaar, doe dan mee. Val je hierbuiten, maar denk je dat je écht wat te brengen hebt: mail ons dan ook! We zijn ook -nog steeds- actief op zoek naar bloggers van kleur, dus we  hopen op een aantal meiden die ons bloggersteam nog diverser kunnen maken!

Hoe doe je mee?

Ben jij de nieuwe blogger die we zoeken? Mail dan je blog (inclusief foto’s!) met wat info over jezelf naar martanja@huisvanbelle.nl! We streven ernaar half juni je te laten weten of je het bent geworden!