Mijn 5 ultieme favoriete dingen in de wereld:

Tulpen. Vooral de witte en de roze! // Zwoele zomeravonden waarop je nog gloeit van een dagje zonnen //  Mooie jurkjes (én de feestjes die daar bij horen) // Uren kletsen met vriendinnen. Op het terras, langs het water of gewoon bij mij thuis. // Wandelen door het bos als er een laagje sneeuw ligt!

Ik blog over:

Ik blog over God, Jezus, het geloof, struggles die je daarin kunt ervaren en nog veel meer wat hiermee te maken heeft!

Dit vind ik Belle aan mezelf :

Mijn ogen en bos met rode krullen. En ik hou er van om mensen verder te helpen. Dit kun je natuurlijk aan de buitenkant niet zien, maar is toch een goede eigenschap denk ik :)

Mijn reis met God

Ik ben altijd met de Bijbel en het geloof opgegroeid. Zondags naar de kerk en iedere woensdag catechisatie. Ik heb nooit getwijfeld aan Gods bestaan maar betrok Hem bijna niet bij mijn leven.
Op mijn 16e heb ik David mogen ontmoeten. Een tienjarige jongen uit Oeganda. Sinds een jaar was hij onderdeel van het Mwangaza kinderkoor dat 12 weken per jaar door Europa tourde. Met dank aan zijn nieuwe sponsor, kon David er dit jaar op het nippertje nog bij zijn. Drie weken heb ik met David en zijn koorgenoten op mogen trekken. En wat was dat bijzonder!
Na een van de concerten, raakten David en ik in gesprek over zijn leven. Ademloos heb ik naar zijn verhaal geluisterd. Zoveel ellende en tegenslagen, ik kon er met mijn hoofd niet bij. Terwijl ik mijn tranen probeerde tegen te houden, keek David me aan zei:  “God is zo goed! Hij geeft ons altijd wat we nodig hebben. En nog veel meer dan dat.” Op dat moment kon ik niet anders dan hem een dikke knuffel geven en heel hard proberen niet in huilen uit te barsten. Ik besefte me dat God altijd zo ontzettend goed voor mij was geweest en dat ik het maar voor lief had genomen. Nog datzelfde jaar heb ik heel bewust de keuze gemaakt om God als mijn Vader te aanvaarden en heb ik belijdenis gedaan. Ik wil niet langer zelf de touwtjes in handen hebben, maar Hij mag de koers van mijn leven bepalen. Spannend, maar zeker weten de beste keuze van mijn leven!

Volg me ook op:

Instagram: @charrvg