Mijn 5 ultieme favoriete dingen in de wereld:

Op avontuur: op reis, nieuwe dingen proeven, nieuwe dingen zien, nieuwe dingen ervaren. // Grote dromen hebben en die uit zien komen. // Girl-time met vriendinnen. // Lekker eten (surinaams eten & gintonics). // Schoonheid: kunst, mooie dingen, mooie plekken, mooie home-styling, mooie kleding, mooie mensen, mooie gesprekken.

Dit vind ik Belle aan mezelf :

Dat ik van schoonheid en kleur hou en dat ik daar overal waar ik het zie van geniet. En waar ik het niet zie, wil ik schoonheid en kleur brengen. Ik ben creatief en uit dat op alle mogelijke manieren. Ik hou van avontuur en nieuwe dingen. Ik kijk nieuwsgierig de wereld in en wil altijd nieuwe dingen ontdekken en ervaren.

Mijn reis met God:

Ik ben niet zo goed in kort iets vertellen en zeker niet als het over God gaat. Mijn reis met God zou ik omschrijven als een avontuurlijke reis. Al van jongs af aan ben ik bekend met God en ik leer Hem steeds meer echt kennen. Onderweg leer ik ook steeds beter mezelf kennen. Hoe meer ik Gods liefde toe laat en zijn waarheden, hoe meer ik eerlijk ben naar mezelf en hoe meer ik van mijzelf kan houden. Avontuur zit ook in Hem vertrouwen, risico’s nemen en grote stappen met Hem durven zetten. Dat brengt vaak hele grote uitdagingen met zich mee, maar dat maakt wel dat ik voel dat ik leef en groei.

Volg me ook op instagram:

@innarest