Mijn 5 ultieme favoriete dingen in de wereld:

Fijne knuffels // Goede gesprekken met vrienden/vriendinnen // Met een dik boek voor de kachel, en dan het liefst met warme chocomel en slagroom // Na een leuke dag op je bed neervallen en beseffen dat je ongelofelijk gezegend bent // Samen God aanbidden, met veel geluid of juist heel stil.

Ik blog over:

De gedichtjes op zondagochtend komen uit mijn pen, toetsenbord en hersentjes!

Dit vind ik Belle aan mezelf:

Mijn lange blonde haar en mijn blauwe ogen. Die laatste zijn vrij klein, maar ze horen wel helemaal bij mij, en ze lachen zo leuk mee als ik blij ben.

LQ Huis van Belle portretten door Nienke van Denderen Fotografie-41

Mijn reis met God:

God is een fijne Reisgenoot. Hij weet de weg namelijk erg goed. Ik daarentegen heb het richtingsgevoel van een paasei. Dat gaat nog wel eens mis. Soms reis ik namelijk een stukje niet met God mee, en dan verdwaal ik hopeloos. Over het algemeen lopen wij samen, God en ik. Dan vertel ik Hem over mijn dag en over mijn struggles. Dan luistert Hij, en geeft Hij mij een knuffel. Ik vind het fijn om tijd met Hem door te brengen, het liefst samen met andere mensen. Ja, God is een hele fijne Reisgenoot. En het vooruitzicht dat we altijd samen zullen reizen bevalt me heel goed!

Volg me ook op:

Je instagram: @rianneschrijft

Blog: Rianne Schrijft