Mijn 5 favoriete dingen:

Zon, natuur, sport, kaarsen en zeekoeien.

Ik blog over:

Jij & God: hoe kun je Hem beter leren kennen en hoe kan Hij een deel van je dagelijks leven zijn? Wie mag jij zijn in Gods ogen, en wie wil jij zijn in jouw leven? Ik hoop dat je dit verder mag gaan ontdekken door praktische voorbeelden, informatie en tips!

Dit vind ik Belle aan mezelf:

Mijn doorzettingsvermogen. Wanneer ik een doel voor ogen heb, of een bepaalde visie nastreef, doe ik er alles aan om dit te bereiken!

Mijn reis met God:

God is voor mij een Vader. Zelf ben ik zonder vader opgegroeid, wat af en toe lastig kan zijn. Om deze reden is de liefde van God als vaderlijke liefde voor mij. Als ik terugkijk naar mijn leven tot nu toe, kom ik tot de conclusie dat Jezus altijd naast mij liep op mijn levenspad. En toen ik niet meer kon lopen, droeg Hij me. Ook al kunnen we God soms moeilijk begrijpen en is Hij ‘vaag’, dan mogen we ons realiseren dat het in het geloof draait om relatie. Dit is iets wat ik heb moeten leren. Ik heb geleerd dat Hij almachtig is en ik niet alles van Hem snap. De keuzes die Hij maakt, gaan mij soms te boven. Maar ik kies ervoor om ‘te wortelen in Zijn liefde’, zoals deze uitspraak dat mooi zegt. Met andere woorden, ik kies ervoor om mij te richten op de liefde van God voor mij, voor de ander en voor deze wereld. Dat helpt mij om anders te zijn en om het verschil te (proberen te) maken! En daarnaast helpt het me om niet zo kritisch te zijn op mijzelf. Want, ik ben niet perfect, maar ik mag er zijn. Waarom? Omdat Jezus voor mij stierf. En dat deed hij ook voor jou.

Volg me ook op:

Op Instagram: @yafitmolendijk