Boekreview: Paardenpraat + win!

We kregen een tof boek binnen op het kantoor van Huis van Belle! Ben jij gek van paarden en zou je wel wat meer willen weten over paardrijden, wedstrijden en buiten rijden? Lees dan snel verder!

Paardenpraat

Britt Dekker en Esra de Ruiter, bekend van PaardenpraatTV op YouTube, schreven het boek Paardenpraat: Springen. Een boek vol informatie over springen, endurance, voltige en buitenrit. Als je net als ik niet zoveel kaas hebt gegeten van paardrijden: no problemo! Dit boek brengt je helemaal op de hoogte en legt moeilijke termen uit. Britt en Esra vertellen veel over hun eigen ervaringen met paardrijden en geven tips. Daarnaast komen andere ruiters aan het woord, zoals Bianca Schoenmakers. Zij laat je zien hoe de dag van haar en haar paard eruit ziet als ze een (internationale) wedstrijd moet rijden, en geeft nog meer tips.

Veel foto’s

Wat ik zo leuk vind aan dit boek is dat het bomvol beeldmateriaal staat. Op bijna elke pagina staan een of meerdere foto’s: close ups van paarden, actiefoto’s, foto’s van de manege en het wedstrijdparcours en nog veel meer. Daarnaast is het boek gedrukt met een fijn, duidelijk lettertype en zijn de pagina’s niet saai wit, maar zit er veel kleur in dit boek!

Wil jij dit boek ook lezen?

Dat kan! We krijgen een zogenaamd recensie-exemplaar om er iets over te schrijven, en dat boek geven we graag aan een paardengirl door! Als jij dit boek ook wilt lezen, vul dan het winformulier hieronder in en wie weet valt het boek binnenkort bij jou door de deur!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Headerphoto by Fabrizio Verrecchia on Unsplash