Bouw mee aan Huis van Belle!

Lees verder om te zien hoe je ons kunt steunen! Begin 2015 zijn we gestart met een grootscheepse crowdfundcampagne. Huis van Belle bestaat bijna vier jaar en heeft al die jaren gedraaid op vrijwilligers en zonder veel kosten. Zo kon het niet doorgaan. De activiteiten die we ondernemen, zoals evenementen organiseren, een blad uitgeven, een website onderhouden (en verbouwen) kosten veel geld. Daarnaast is het kwetsbaar om een organisatie alleen op de schouders van vrijwilligers te laten rusten, hoe toegewijd deze ook zijn!

Onze actie heeft veel opgeleverd: we hebben nu meebouwers en ouders die ons maandelijks met een donatie ondersteunen. Hiervan kan oa het salaris van Eline worden betaald. Ook hebben we inmiddels 1500 clubleden, waarmee voor een gedeelte de kosten van ons tijdschrift Belle gedekt zijn. Daarnaast zijn er fondsen binnengekomen die het mogelijk maken om de website te verbouwen en ons team te voorzien van nieuwe computers. We hebben ook gewerkt aan professionaliteit: een goed administratief systeem, een boekhoudsysteem, een goede teamstructuur die ons helpt efficiënt te werken, etc etc. Als we terugkijken is er superveel om dankbaar voor te zijn: zoveel mogelijkheden en kansen en mooie mensen die op ons pad komen!

Zijn we er dan nu?

Nog niet helemaal. Voor dit jaar komen we nog zo’n 10.000 euro tekort. Voor volgend jaar is de uitdaging om onze bestaande activiteiten te kunnen blijven bekostigen (we zijn er nog niet helemaal) en om geld te vinden om van sommige vrijwilligers betaalde medewerkers te maken. De werkdruk die bij al onze activiteiten komt kijken, is groot en past niet alleen maar in vrijwilligersfuncties van 1 of 2 dagen per week. Daarnaast barsten we uit ons kantoor en dromen we van een grotere ruimte. O, en een roze bus die ons naar al onze evenementen rijdt ;)

Je steun is dus van harte welkom! Hoe je ons kunt steunen lees je hieronder: 

Een eenmalige gift

Maak je bedrag over op NL27 TRIO 0198 0054 58 tnv Stichting Huis van Belle. Vermeld erbij dat het om een (eenmalige) gift gaat.

Meebouwer worden

Voor een bedrag van minimaal €5 per maand steun je ons enorm. Je krijgt maandelijks een updatemail en één keer per jaar een belle om uit te delen.

Aanmelden doe je hier 

Lid van de Club van Honderd ouders worden

Ben je ouder van een dochter en zie je wat we voor haar betekenen? Overweeg dan je aan te sluiten bij onze Club van 100 ouders. Je wordt uitgenodigd om mee te denken met ons, krijgt het boek Moeders Mooiste én eens in de twee weken een tienertip. Daarnaast krijg je ook korting op onze moederdochterdag.

Aanmelden doe je hier

We hopen op je steun zodat we nog meer meiden kunnen blijven vertellen hoe mooi ze gemaakt zijn door hun Schepper!

Vragen over deze actie? Check onze meestgestelde vragen. Nog meer vragen? Check onze contactpagina.