Capsule wardrobe: 5x mijn outfits

Hi allemaal! 

Om jullie mee te nemen naar mijn ervaringen met mijn capsule wardrobe laat ik jullie mijn outfits van de afgelopen 5 dagen zien. Zoals ik in mijn vorige blog over de capsule wardrobe vertelde draag ik niet alleen basic kleuren. Ik heb basics en basic kleuren gemengd met kleurrijk materiaal, prints en kraaltjes. Ik draag een zilveren goldplated kettinkje met kleine discjes, een armbandje met natuursteen kraaltjes, stalen goldplated creolen en een simpel klokje met een leren bandje. Dit omdat ik doordeweeks vaak druk ben en ook een druk persoon ben die zich nogal stoot aan dingen. Als ik aan het werk ben achter mijn bureau slide ik ook vaak over de ondergrond zodat ik krasjes op mijn horloge krijg. Door een horloge met leren bandje te dragen blijven mijn chique horloges netjes! Ook vind ik een leren bandje wat comfortabeler: het is soepel en beweegt mee. Vaak kies ik 1 set sieraden die ik de hele week draag. Die wissel ik af met verschillende outfitsIk draag wel altijd iedere dag een andere outfit zoals je kunt zien. Gewoon omdat het kan! ;)  Verder heb ik wel een basic suéde tas, die draag ik doordeweeks eigenlijk iedere dag. Hieronder de foto’s! Veel plezier met kijken! 

Outfit #1

In deze outfit draag ik een zijden jurkje van French Connection.

Outfit #2

Hier draag ik een jasje van de Primark, een T-shirt met Franse tekst van de H&M en een broek die ook van H&M is.

Outfit #3

Vandaag draag ik een vestje van Didi by loop.a.life. wat gemaakt is van gerecycled materiaal. De rode, leren broek is van Steps.

Outfit #4

Ik draag een vestje met kralen van Didi en een zwarte, leren broek van Steps.

Outfit #5

In deze outfit draag ik een top met Bretonse streep en borduursels van EDC by Esprit. De zwarte pantalon kocht ik tweedehands, het merk is onbekend.

Dit is de suède tas. Ik kocht ‘m tweedehands, ook hiervan is het merk onbekend.

Creolen staal (Lucardi) 

Armband natuursteen (Juwelier) 

Horloge (random gekocht 2 jaar geleden) 

Hoe style jij je outfits? Let me know hieronder!

Liefs! X0X0