Channah op de Huis van Belledag

Yep; afgelopen vrijdag hadden we BREAKING NEWS. Channah Hewitt komt naar de Huis van Belle-dag! Daar zijn we ontzettend blij mee en heel trots op. Channah timmert namelijk behoorlijk aan de weg als zang- en danstalent. Ze ziet er stralend uit en heeft energie voor tien. Maar wat wij ook heel bijzonder vinden, is dat ze heel open is over haar avontuur met God. Een echte ‘girl on the move’ dus.

Wie is Channah?

Channah Hewitt is 24 jaar en zingen en dansen is haar passie. Ze volgde een dansopleiding  bij Lucia Marthas en heeft in de finale gestaan van DanceSing.

Als je meedoet aan zo’n programma zijn de makers er vooral mee bezig om kijkers te trekken en niet zozeer met wie jij echt bent. Channah wil wel graag laten zien wie ze echt is en startte daarom een eigen YouTube kanaal.

Verder heeft Channah ook Nala gespeeld in The Lion King. Ze repeteert nu voor een musical over Tina Turner. Daarom woont ze nu in Hamburg en speciaal voor ons komt ze naar Nederland om op de Huis van Belle-dag te zijn.

Channah on the move met God

Als je haar beter wil leren kennen, moet je natuurlijk naar de Huis van Belle-dag komen! Ze gaat zingen en iets vertellen over hoe zij ‘on the move’ is met God. En geloof me: dat gaat je inspireren en bemoedigen. Deze powergirl heeft al heel wat meegemaakt en ze heeft geleerd om stevig in haar schoenen te staan.

Je kan ook even de EVA van je moeder opzoeken voor een interview met Channah (Eva april/mei 2018).

Heb je je nog niet opgegeven voor de Belle-dag? Doe het gauw want de kaarten gaan nu heel hard. We zien je graag!

Beeld: Roos van der Hoeven voor Channah Hewitt