Nieuwe clubactie: Stationerypakket!

Al meer dan tweeduizend meiden gingen je voor: zij zijn clublid van Huis van Belle. (Aanmelden als clublid doe je hier (klik). Ze hebben als eerste ons tijdschrift Belle in de bus, krijgen van ons een cadeautje op hun verjaardag, kletsen er met elkaar op los op het forum…Jij kan daar ook bij horen! We hebben nu een superleuke actie voor: als je clublid wordt, krijg je ons superleuke stationerypakket! Deze aanbieding geldt niet heel lang, dus wacht niet te lang.

Pakket kan in het echt iets afwijken van de foto

Het pakket

In het stationerypakket zit een superleuk klein notitieboekje waarop staat Notes & Thougts. Ook zit er een mooi wat groter (A5) notitieblok bij dat heel fijn is om op je bureautje te leggen om al je to do’s en dingen die je niet wilt vergeten op te schrijven. En daarnaast zit er een washitape bij waarmee je al je schoolspullen maar ook je kamer opleukt.

Dit is de cover van de nieuwste Belle die 15 september verschijnt.

Waarom clublid worden?

Clublid ben je voor maar €2, 50 per maand. Dat is ongeveer twee gevulde koeken uit de kantine of 1 kleine cappu bij de Starbucks. Zo weinig kost het om zoveel leuks te krijgen! En het is echt helemaal de moeite waard omdat Belle nu ZES keer per jaar in plaats van VIER keer verschijnt! En hadden we al gezegd dat je ook korting krijgt op evenementen zoals de Belledag? En dat je elke maand een nieuwsbrief krijgt met speciale winacties voor clubleden? En dat we meiden voor de fotoshoot ook alleen kiezen uit clubleden? Waar wacht je nog op?! De aanbieding voor het stationerypakket blijft ongeveer een maand, daarna hebben we weer een ander leuk cadeau waaruit je kunt kiezen!