Nieuwe clubactie: Zomerboek of agenda!

Al meer dan tweeduizend meiden gingen je voor: zij zijn clublid van Huis van Belle. (Aanmelden als clublid doe je hier (klik). Ze hebben als eerste ons tijdschrift Belle in de bus, krijgen van ons een cadeautje op hun verjaardag, kletsen er met elkaar op los op het forum…Jij kan daar ook bij horen! We hebben nu een superleuke actie voor: als je clublid wordt, kun je kiezen welk welkomstcadeau je wilt: de schoolagenda of het zomerboek!

Het zomerboek

Het zomerboek hebben we samen met Anne Sara gemaakt en is echt een feestje geworden! Een lekker dik zomerboek vol met leuke puzzels, supergoede artikelen over relaxen, jongens, liefde, geloof, lekkere leesverhalen, quizjes, tips voor leuke uitjes, vragen om te stellen aan je vriendinnen, muziektips voor onderweg en vooral: heel veel tekenen met Anne Sara! Inclusief zes weken zomerbijbelleesrooster! Het boek kost in de winkel en in onze shop €9, 99. Maar jij kunt het dus gratis bij een abonnement krijgen!

De schoolagenda

Of kies je voor de schoolagenda? Hij is dit jaar weer zooo leuk geworden!  Met: elke week een bemoedigende bijbeltekst, elke week een challenge, ruimte voor roosters en cijfers, ruimte voor je geodriehoek, leuke pagina’s voor jou en je vriendinnen. Met deze agenda word je elke dag bemoedigd! De schoolagenda kost in de winkel en in onze shop €12, 99 inclusief gratis notitieboekje!  De keuze voor je cadeau geef je op bij het aanmelden. Waar wacht je nog op?

Waarom clublid worden?

Clublid ben je voor maar €2, 50 per maand. Dat is ongeveer twee gevulde koeken uit de kantine of 1 kleine cappu bij de Starbucks. Zo weinig kost het om zoveel leuks te krijgen! En het is echt helemaal de moeite waard omdat Belle nu ZES keer per jaar in plaats van VIER keer verschijnt! En hadden we al gezegd dat je ook korting krijgt op evenementen zoals de Belledag? En dat je elke maand een nieuwsbrief krijgt met speciale winacties voor clubleden? En dat we meiden voor de fotoshoot ook alleen kiezen uit clubleden? Waar wacht je nog op?!