De 5 leukste Belle-cadeaus om te vragen voor Sinterklaas

We zijn natuurlijk niet de beroerdste om voor jou de leukste Sinterklaascadeau’s op een rijtje te zetten. Let wel: Belle-cadeaus, want die zijn natuurlijk het allerleukst om te geven én te krijgen! De cadeautjes in deze lijst zijn niet duurder dan €10,00 euro, dus dat past bijna altijd in je feestbudget!

1. Belle poster – € 2,95

Onze Belle poster is nou typisch zo’n cadeautje waar je écht een prachtcadeau van kan maken. Want ik zie je denken: alleen een poster is toch wat karig? Maar waarom koop je er niet een mooie lijst om heen en pak je het dan in? Dat is een prachtig cadeau om iemands kamer heel mooi mee op te fleuren!

2. Het vriendinnenboekje – € 4,95

Waar is de tijd gebleven dat je nog hele verhalen in de agenda van je bestie kon schrijven? Het is voorbij die mooie tijd, want jullie hebben massaal magister en en en en hebt dus zeer overduidelijk dit vriendinnenboekje nodig! Elke dag, of als je fanatiek bent: elke les, wissel je dit boekje met elkaar om al je belevenissen te vertellen, en al die keren dat je dood ging op de trap omdat je een puist had en je die leuke jongen uit 4h3 tegen kwam. Hebben dit toch?

3. Het Belle Handletterboekje – € 3,50

Dit boekje is een absolute bestseller en het duurt dan ook niet lang voordat we het niet meer hebben. Geschreven door de enige echte #BuJo-queen Anna Laura: in dit boekje leert ze je stap voor stap prachtig handletteren, waar je straks met kerst dan weer profijt van hebt! Pruts je eigenlijk altijd maar wat aan: dan is dit voor jou! Heb je een vriendin (of een moeder, een zus of een tante) die je kaartjes geeft die het ‘m net niet zijn? Dan is dit voor haar!

4. Belle Bijbel Notes – € 8,95

Notes-Belle-Bijbel

Ons Notebook bij de Belle Bijbel mag natuurlijk niet ontbreken. Want het past precies bij de Belle Bijbel, ziet er gewoon superprachtig uit, is heel erg veelzijdig (én bujo, én lijntjes, én ruimte voor tekeningen) en ja: past ook perfect in dat kleine handtasje wat je mee neemt naar de kerk.

5. Huis van Belle boekje ‘Happy’ of ‘Friends’ – € 9,99

Dit is het duurste cadeautje op de lijst, maar he, dan heb je wel een prachtig boekje in handen, wat ook nog eens geschreven is door de makers en bloggers van Huis van Belle. Al onze wijsheid over vriendschappen en gelukkig zijn hebben we verpakt in deze twee boekjes. We geven tips, duiken de Bijbel in, maken lijstjes voor je en geven je opdrachtjes. Als je de boekjes uit hebt sta je sterker in je schoenen en heb je jezelf ook wat beter leren kennen! Gegarandeerd!

Wat is jouw Belle cadeautip?