De Belledag: wat kun je daar eigenlijk doen?

Over ruim anderhalve maand is het al zover; de Huis van Belle-dag in Ede! Heb je je al opgegeven of wil je er eerst wat meer over weten? In deze blog vertellen we vast over een aantal stands en organisaties die je op die dag kunt bezoeken. Ben benieuwd of er wat mooie dingen voor je bij zitten.

Stand van Huis van Belle

Als je al eerder op een Belle-dag bent geweest weet je dat we altijd groots uitpakken met onze eigen stand. Dit is voor ons het moment om onze mooie webshop eens te veranderen in een echt winkeltje! We zijn al druk bezig om allerlei mooie spulletjes te verzamelen. Dat wordt smullen.

stand Belle.jpg

Lekker neuzen en shoppen bij…

Een paar shops zijn vaste prik bij ons. Denk eens aan de sieraden van de zusjes Boon, Sanne en Jasmijn. En Adajawaar je zelf aan de slag kunt met het ontwerpen van een mooi armbandje of kettinkje. Bij de stand van Bible journaling Nederland vind je allemaal mooie spulletjes voor bible-journaling. Van die website worden we al hebberig; laat staan als je het allemaal kunt bekijken en een beetje proberen.

bible journaling.jpg

Er zijn ook nieuwkomers zoals Zoete Liefde met prachtige kaarten en Zin Bookstore Amersfoort met heerlijke wegdroom-boeken. Ruth Tange is niet echt een nieuwkomer bij Huis van Belle want ze blogt al heel lang bij ons. Maar wel nieuw is dat ze dit jaar een shop heeft met allerlei gave tweedehands spulletjes! Haar Insta loopt als een trein dus als je een voorproefje wilt, check @mooisuitdekringloop. 

sieraden.JPG

Organisaties on the move!

We zijn ook heel blij dat er weer een aantal organisaties van de partij zijn. We hebben hen gevraagd om met hun stand/activiteit aan te sluiten bij het thema: Girls on the move. En er komen leuke ideeën binnen! Athletes in Action en Stichting Geloofshelden zijn van de partij en dat belooft natuurlijk sowieso actie. Maar ook Tear en Open Doors kun je bezoeken en ik weet zeker dat je onder de indruk zult zijn van hoe zij ‘on the move’ zijn om mensen in nood te helpen.

Vervolgopleiding?

Misschien ben je er nog lang niet mee bezig, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met oriënteren en voorbereiden op je vervolgopleiding. We zijn deze Belle-dag weer te gast op de Christelijke Hogeschool in Ede. Zij laten met een stand en, heb ik horen fluisteren, een vet spannende activiteit zien wat zij in huis hebben qua opleidingen.

Maar ook de Evangelische Hogeschool, waar je een tussenjaar kunt doen, laat zich zien. Viaa Hogeschool staat garant voor een gloeiend populaire stand waar meiden voor in de rij staan. We zijn benieuwd!

Dit jaar is voor het eerst ook de Marnix Academie van de partij dus dat geeft je de kans om na te denken over een baan in het onderwijs.

Snel opgeven!

Dit is nog niet alles, want we houden ervan je te verrassen. Heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan gauw, dan ben je zeker van een plekje!

Je ouders kunnen meedoen aan het ouderprogramma. Informatie daarover vind je hier.

Gaan we jou zien op de Belle-dag?! We willen je graag ontmoeten! ♥

De Huis van Belledag komt tot stand in samenwerking met de CHE.