De finale van WIDM! Aflevering #10

The word is out… Wie is de Mol?

VondelCS

In het VondelCS kwamen de finalisten aan. Niels, Merel en Sarah maakten in mooie suits hun entree. Buiten een juichende menigte, binnen de tafel met afvallers. Schat en lieverd zitten weer knus naast elkaar, Evelien vertelt nog wat over de verwisselde joker, Robèrt haalt herinneringen op aan het abseilen van de waterval. Nikkie bleek 16 te zijn toen ze twitterde dat ze in de Wie is de Mol? zou willen komen; check! En ook #watgaatsinandoen komt voorbij. Hilarisch! Nog niet gezien? Check even de Insta van Sinan (@sinancan77).

Bondjes

Sub-bondjes, nevenbondjes, maar er waren maar twee echte bondjes: Rick Paul en Niels hadden een echt bondje, en Jamie en Merel. Dat laatste bondje bestond vanaf dag 1 en Jamie meldt er ‘echt ziek’ van te zullen zijn als Merel de Mol is. Hoewel er toch geen sprake van vertrouwen was… En dat was maar goed ook. Want:

Merel is de Mol

Jaja, de journaliste die normaal gesproken op zoek gaat naar de waarheid en feiten op tafel legt, is nu degene die een dubbele agenda had! Ik vond de Mol-acties eerlijk gezegd wat tegenvallen, maar misschien dat het in werkelijkheid wel veel spannender was dan dat je achteraf hoort. Wat vond jij ervan? En wie zat er nog meer op Merel?

Belle zoekt Mol-poule

Euhm ja, nu sta ik dus zelf bovenaan in de poule… Sorry meiden, ik snap er ook niet zoveel van.  ;) Maar om toch even te laten zien wie er allemaal flink bovenaan in de poule stonden:

Onze blogger Henrike volgde mij op de voet in de poule, en zoals je ziet stonden ook Yvette, Thamar, Loise, Femke en Emma in de top 10. Hartstikke goed meiden!

Nou, dat betekent dus ook dat dit de laatste blog was over Wie is de Mol? van dit jaar. Op naar een volgend seizoen!

Ohja, laat hieronder nog even weten of jij doorhad dat Merel de Mol was!