De hipste en leukste modeblogs!

In mijn vorige blog heb ik verteld hoe de mode ontstaat. En ook dat modeblogs hier steeds meer invloed op hebben. In deze blog zal ik jullie voorstellen aan enkele leuke bloggers. Sommige van hen zijn door hun blog bekende mensen geworden in de modewereld. Anderen zijn alleen bekend bij een klein publiek, maar dat maakt ze zeker niet minder leuk!

Olivia Palermo

Je kent Olivia misschien wel van de serie The City van MTV. In de serie werkte ze voor Elle en voor een modeontwerpster. Ook in haar echte leven is ze erg veel met mode bezig. Op haar blog zie je veel foto’s van haar in allerlei verschillende hippe outfits.  Haar stijl is klassiek, maar ze geeft hier een eigen draai aan. Ze draagt veel dure merken, maar combineert dit ook met bijvoorbeeld Zara.

Bryan Boy

Bryan Boy is een jongen die zich gedraagt als een diva. Brian Boy heeft zijn grote doorbraak gehad toen Marc Jacobs, een bekende ontwerper, bekend maakt een grote fan van Bryan te zijn. Hij blogt over de haute couture en is ondertussen al in tv-programma’s als Project Catwalk en America’s Next Top Model  te zien geweest. Ook op zijn blog vind je foto’s van hem en van zijn vriend. En ook al is het kleding voor mannen, de foto’s zijn leuk erg om te zien!

Lisanne

Lisanne is een Nederlands meisje dat blogt over de kleding die ze dagelijks draagt. Ze verteld daarbij ook wat ze die dag gedaan heeft. De kleding is van merken zoals Monki, Mango en Zalando. Ze is een 18-jarig meisje dat gaat gaat studeren aan het Amsterdam Fashion Instituut. Een erg leuke blog om inspiratie op te doen over kleding die je zelf in de winkel kan kopen.

The Sartorialist

Hij zou wel de opperblogger genoemd kunnen worden. De Sartorialist is erg bekend in modeland en heeft ook veel invloed. Hij maakt foto’s van mensen op straat in mooie outfits. De mensen dragen opvallende en creatieve combinaties en hij fotografeert mannen en vrouwen. Ik kan zo een uur naar alle foto’s kijken. Zeker de moeite waard om eens te zien als je van mode houdt.

Whatisarobin

Deze blog wordt ook geschreven door een Nederlands meisje, Robin Sue. Ze post haar dagelijkse outfits, inspiratie en ook lekker recepten voor zoete trek. Maar ook foto’s van haar verjaardagsfeestje kan je op de blog vinden. Haar stijl is stoer en simpel en stijlvol. De blog van Robin heeft een lieve en simpele uitstraling en is erg leuk om te lezen.

Dit zijn enkele van de vele blogs die er zijn. Ik zou zeggen, kijk eens rond op de blogs. Wat vind je ervan? Welke van de blogs vind je het leukst? Zijn er andere modeblogs die jullie lezen? Lees ook eens over de favoriete bloggers van Amber.

Deze blog werd geschreven door Linda